| alexandrubt13 a întrebat:

Am tot vb aici, am intrebat si intreb si acum pe altii care stiu mai multe despre auto. Am gasit o masina adusa din afara peugeot 3008 si automata din 2016 cu 151000 km la bord cere 7800 cred ca o scot la 7600 euro, merita cumparata daca e in stare f buna sau nu merita sa cumperi aceasta marca de masina? Altii spun ca sunt prea electronice sau sunt f scumpe la piese si eu locuiesc si la tara si la oras soselele sunt cum sunt, cred ca merge si in special imi place ca e automata ca vad ca viitorul asta aduce, mai vad din astea 3008 si hibride dar nu cred ca duce multi km acumulatorul mai ales astea de prin 2013 2014.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Gasesti si mai ieftin trebuie sa cauti. In Germania daca nu vrei s-o iei cu volan pe dreapta si sa il schimbi unde te costa si mai ieftin (englezii au cele mai bune masini din europa). Poti s-o iei de la german si o duci la un control de calitate (mecanic german) inainte sa o cumperi sa vada daca e bine apoi o duci in tara dar costa mai mult si va avea mai multi km.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ai nevoie de spatiu? Vezi vw sharan e mai faina

| alexandrubt13 explică (pentru mgtow):

Da dar 2016 te ajunge vreo 22ooo euro

| mgtow a răspuns (pentru alexandrubt13):

Gasesti si mai ieftin trebuie sa cauti. In Germania daca nu vrei s-o iei cu volan pe dreapta si sa il schimbi unde te costa si mai ieftin (englezii au cele mai bune masini din europa). Poti s-o iei de la german si o duci la un control de calitate (mecanic german) inainte sa o cumperi sa vada daca e bine apoi o duci in tara dar costa mai mult si va avea mai multi km.

| Baddboy a răspuns:

Piese scumpe si intretinere la fel

suntserios
| suntserios a răspuns:

Aproape suv, automat din 2016 la doar 7800 suna bine. Însă Peugeot nu au fost niciodată cele mai fiabile mașini, depinde cum a fost întreținută