| sergiu51 a întrebat:

Am un audi A4 1996 motorina, care l am luat acum cateva luni. si am cv probleme cu masina. trebuie reparata in mica parte, si intrebarea este daca se merita sa mai bag baniiin ea sau sa mi cumpar o alta masina. precizez ca pe masina am dat 1800 euro si piesele pentru ca ea sa mearga ok ar fi : cutie viteze, kit Ambreaj, caseta directie, Radiator turbo. ...sarmerita sa schimbtoate astea si cam care ar fi un pret totatl pentru toate pieselesi manopera?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In jur de 3.500€ te costa manopera. Maxim 1.800€ daca le cumperi de la fier vechi / sau de la mana 2ª. Apoi da probleme din nou, cu exceptia pieselor originale noi.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Merita, eu unul as face-o. Nu stiu sa-ti fac o estimare, dar in afara de kitul ambreaj, restul pieselor le cumperi de la dezmembrari si iesi bine. Daca motorul e ok si n-ai probleme cu consumul de ulei si cu injectia, merita sa investesti in ea, e o masina practica si deja gasesti mecanici buni si ieftini pentru genul asta de masini, cum gaseai odinioara pentru dacii. Acum depinde ce vrei, daca intentionezi sa treci la ceva mai bun nu mai baga bani in ea.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu mai merita. Eu nu inteleg de ce ai luat un junghi in prima faza... Doar pentru ca scria Haudi pe el sau cum?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O vinzi si iti iei una la fel, sau chiar mai rau daca ai lipici la tepe dupa cum se vede.
Nu are mare lucru si piesele sh te duc max 500 de euro si manopera 100 la un mecanic decent.
350 cutie cu ambreiaj cu tot
100 caseta
50 intercoolerul.
Cam astea sunt preturile practicate pe la noi prin zona.
Dar am vazut cutii si la 250.
Eu zic sa o repari si asa stii ce ai inauntru.

| Maioru a răspuns:

Masina are 18 ani, ce sa-i mai ceri.Decat sa mai bagi bani in ea mai bine o vinzi si te orientezi la ceva mai nou

| Alexandru942 a răspuns:

Masina ta a trcut de mult de prima tinerete nu are rost sa te mai complici cel mai bine ar fi sa iti iei alta din an mai nou...