| Ionut5638 a întrebat:

Am un BMW e 60 dar îmi apar bule de ulei in vasul de expansiune, ce trebuie sa fac?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Du-o la un service auto si nu o mai folosi pana atunci, ca nu-i de bine.

| sierra1 a răspuns:

Sună a bloc fisurat/garnitură crăpată - despre care spunea și userul de mai sus -. Oricum nu e de bine

| relian a răspuns:

Sa schimbi garnitura de chiulasa.

| Adina5 a răspuns:

1.Probleme la etanșeitatea chiulasei - Dacă garnitura chiulasei este deteriorată sau există fisuri la blocul motor, uleiul poate pătrunde în camera de ardere și amestecul se poate duce în sistemul de răcire.

2.Probleme la sistemul de răcire - O problemă la sistemul de răcire, cum ar fi un termostat defect sau o pompă de apă înfundată, poate duce la o creștere a presiunii în sistemul de răcire și la amestecul dintre ulei și lichidul de răcire.

3. Probleme la headere - Dacă headerele sunt corodate sau fisurate, poate duce la pătrunderea de ulei în camera de ardere.

| andreicom89 a răspuns:

Am avut aceeasi problema la un drum de Italia.am fost la doua service-uri mari in zona Brescia care m-au primit si diagnosticul a fost acelasi garnitura de chiulasa cost 2500E.Am adus masina pe platforma si am reparat-o in Ploiesti cu 1200 de lei, a fost termoflotul.