Cred ca e mai ok pentru ca exista posibilitatea sa nu se potrivească cele cumpărate, sau site-ul sa nu fie de incredere.Baieti se pricep si atunci iti pot arata niște lucuri si sa ti le comande la sigur având în vedere că probabil o sa te coste ceva.
Si noi comandam cu ajutorul unui mecanic (are service, firma, poate face reduceri, retururi simple sau sa ii vina mult mai repede sau mai sigur piesa).
Ma gândeam la un service cv. Dar nu știu cum se procedează. Adica merg la un service și le zic băieților de acolo cam ce as vrea. Le arat de pe net, ei dau comanda le vine, montează iar eu plătesc
Eu la asta m-am gândit dar nu totuși. Nu sunt lămurit dacă e asa de simplu
Un service nu se incurcă cu piese atipice (praguri. stopuri, bare) e riscant. Ori o faci tu - dacă te pricepi - ori găsești un amic priceput
Ei bine atunci rămâne sa cumpăr eu de pe net toate chestiile de care am nevoie și sa ma pun cu un prieten sa le montam. Măcar la service o duc sa chimb culoarea măcar băieții de acolo acceptă trasnaia mea de a face un model camo?
"Ei bine atunci rămâne sa cumpăr eu..."
corect, o faci pe barba ta!
Mulțumesc pentru răspunsuri!
Si noi am avut mai demult un golf 3 si i-am facut schimbări de genul.
Dacă vrei să le faci tu mergi macar la un magazin de piese de genul ca sa fi sigur ca ti le cumperi pe cele potrivite.Ori le au ei, ori ti le comanda daca le vrei noi.
Uite ma gândeam sa comand online de aici un set kit
https://www.magnatuning.com/ro/products/272/VW-Golf-3
Dar zici tu ca e mai okay sa merg personal la băieți?
Danke!
Cred ca e mai ok pentru ca exista posibilitatea sa nu se potrivească cele cumpărate, sau site-ul sa nu fie de incredere.Baieti se pricep si atunci iti pot arata niște lucuri si sa ti le comande la sigur având în vedere că probabil o sa te coste ceva.
Si noi comandam cu ajutorul unui mecanic (are service, firma, poate face reduceri, retururi simple sau sa ii vina mult mai repede sau mai sigur piesa).