"golf 5 1.4 75 ...Care ar fi prețul corect pentru a o vinde? "
zilele astea nu vorbim de prețul REAL. Cere cu 50% mai mult decât ți-ai propus ieri!
Daca masina e impecabila si nu are rugina in cele 4 puncte magice (pe mijlocul aripilor), bate spre 3000e pretul. Poti sa incerci piata si cu 3500e, daca se vede pe ea ca e rulaj mic.
Daca e un Golf 5 banal, pe la 2000e e pretul.
Daca e atacata de rugina, cheala si cu martori aprinsi, deja o scoti la vanzare la 1800e si o dai pe la 1500e.
Piata pentru VW e un univers paralel, unde poti lua bani frumosi, daca dai de naivul perfect.
La km si anul asta de fabricație am găsit in Germania cu 3600 euro.
Dacă se afla in stare perfecta interior exterior si km aia sunt reali dovediți si verificați in reprezentanta. Cam asta e prețul ce il poți pune in anunț.
Vreo 3500 a dat taica-meu pe un Golf 5 din 2007 cu motor de 1.6 acum vreo 3 ani... in cazul lui, ar trebui sa tinem cont ca masina aia acusi isi face majoratul. Chiar si in stare tzipla, mai mult de 3000 nu as da pe asa ceva.
Vezi tu ca cu criza asta de semiconductori, s-au mai scumpit cele second hand.
Cauta pe cateva site-uri de masini
Lol, la cita electronica are un Golf 5, cred ca e irelevanta criza asta... daca era vorba de o Tesla, mai ziceam.
Ai idee pentru ce sunt semiconductorii?
Procesoare, circuite electronice mai rasarite, de-astea.
Computerul de bord e plin de astfel de circuite...
Da, dar sa fim seriosi - alea nici nu se mai fabrica macar, deci umflarea preturilor la masini vechi de 15+ ani nu are nici o justificare...