| H555Barna a întrebat:

Am un opel corsa c și a fost schimbată bateria la el. După schimbare a apărut că trebuie să introduc un cod, dar am greșit de prea multe ori și numai apare nimic pe ecran. Am verificat siguranțele ( și din panou și din spatele radioului) dar ele sunt bune. Am deconectat bateria și am conectat din nou dar nici atunci nu apare nimic, și nu pot să folosesc. Ce pot să fac în acest caz?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mergi la un atelier de electronica/multimedia auto, si ii rogi sa iti decodeze unitatea (daca mai are cineva aparatura de genul).
Sau poti merge la cineva cu tester Tech2, sa iti reseteze unitatea, si sa o imperecheze din nou cu masina.
Nu sunt sigur daca se poate deploca in OP-COM, eu am dar nu am facut asta niciodata.
Sau mai ai si optiunea de upgrade, sa treci la o unitate Android, si sa renunti la vechiul cd player.
https://www.emag.ro/......DG7VBHYBM/

1 răspuns:
| KovacsB a răspuns:

Sa astepti, o sa-si revina dupa un anumit timp, setat in fabrica. Daca nu stii codul nu are rost sa incerci combinatii, se blocheaza dupa 5 tentative.
Cu 50 de lei un service serios iti poate da codul, eu asa am procedat la o navigatie, Columbus.