| andrei099686086 a întrebat:

Am un passat b6(2010) full.Am un buton in forma de u care imi arata daca fac pana.....Problema e cum pot vedea presiunea in roti(am senzori).

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Din ce stiu eu, nu poti vedea presiunea la roti.
Acei senzori te anunta doar cand scade presiunea sub un anume nivel.

2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Normal ca ai sensori in fiecare roata, iar in softul masinii, nu stiu la masina ta iti arata daca presiunea este cea corecta la toate cele 4 roti.Depinde de brand, la unele arata masina cu roti si rotile colorate in verde, aia inseamna ca totu este ok, unele spun si ce presiune este.Tot acolo poti restea daca o roata este mai slaba, dupa ce bagi aer in ea cat trebuie, dai reset si aia e tot.
Dar semnul ala nu e cel aratat de tine, ma refer la daca o roata este mai slaba.
Este un semn mai deosebit si are in mijloc semnul! nu e nimic U ce spu tu ca faci pana.Si nu-ti arata ca faci pana, arata ca roata respectiva nu are aer cat trebuie, deci si daca este mai slaba sau prea mult aer in ea se aprinde acea lumina.
Ai un passar ful laughing de fapt tu de aia ai pus intrebarea sa ne arati nou ca ai passat si inca full laughing e bun man las ca e bine asa rau laughing asta a fost intentia ta, ca daca voia sa stii cautai pe google si vedeai.Dar na ai si tu masina nu esti multumit de cata lume stie sau nu esti bagat in seama si trebuie sa iei masuri ce naiba nu?laughing

| AlinAvram a răspuns:

Daca senzorii nu merg, poti sa iti cumperi asta,
https://www.amazon.com/......s_li_ss_tl ie=UTF8&qid=1513922218&sr=8-7&keywords=tire+pressure+monitoring&linkCode=sl1&tag=chri0e2-20&linkId=1db0d4ec864595d6a82fa80b06c77574

Intr-adevar, 66 dolari dar daca vrei lux, platesti :))
Un sfat, daca nu stii engleza pe capacele scrie la ce roata sa le pui
FR=Fata dreapta
FL=Fata stanga
RR=Spate dreapta
RL=Spate stanga
Multa bafta.