| raullubinski a întrebat:

Am un piaggio free care ia 60km/h in 7 secunde ca l-am cronometrat dar ramane fix la 60 nu mere mai tare.Asa ca as vrea sai scot limitatoarele.Imi puteti spune unde se afla acesta va rog?

2 răspunsuri:
| Jicarean_Calin_1960 a răspuns:

Salut Raul, nu prea cred sa mai fie vreun limitator pe scuterul tau. Din fabrica vine cu trei limitatoare(si este limitat la 45km/ora), unu montat la intrarea in esapament, un altul pe variator, care consta intr-o o saiba montata intre fuliile variatorului iar al trei-lea limitator, se afla in bobina de inductie (bobina-CDI) dar dupa cum spui tu ca prinzi 60, nu prea cred sa mai existe vreunul.La toba, limitatorul este un mic con din tabla, pins cu un punct de sudura chiar la intrarea in toba de esapament. Ce poti face sa mai castigi cativa km in plus este sa-i schimbi rolele din variator. Originalele sunt de 8, 5 grame, tu va trebui sa montezi cu un gram mai usoare,
16X13X7,5 grame. O alta toba de esapament, un LeoVince SP3, sau daca nu decupeaz-o pe a ta si scoate tot din ea.

| Jicarean_Calin_1960 a răspuns (pentru Jicarean_Calin_1960):

Mai sunt si alte variante, pentru a-l face mai sprinten, un variator Multivar Malossi, plus un set motor de 70, dar daca faci modificarile ce ti le-am prezentat mai sus, vei constata diferentele. Bafta Raul!