Cu topitul.depinde baga o sarma indoita la capat si cautal.iti poate face viata grea mai tz. carburator infundat si altele
Pot aparea ceva probleme dar cam greu. Hartia nu poate fi topita de benzina. Daca faci un ziar cu o forma concava, si pui benzina in el va sta acolo mult si bine. Se va rupe eventual de la greutatea benzinei dar nu se va topii nici o-data. Poate sa iti faca mici probleme, dar sansele sunt destul de mici. Recomandat este sa,, pescuiesti" hartia aia cu un carlig sau ceva!
Scoate-l neaparat.Este riscul prea mare.Eu am avut probleme cu un rezervor infundat si crede-ma ca este foarte nasol.Au fost 2 zile de munca plus o saptamana in care nu intelegeam de ce se oprea la relanti iar intr-un final s-a spart un furtun in sistem de la presiune si am mers vreo 11km cu 20-30km/h.Cand se ineca cand accelera singur cand se oprea.Pur si simplu scoate rezervorul si intoarcel. Scoate toata benzina si intr-un final o sa iasa si sevetelul.Crede-ma se merita munca.N-ai vrea sa te lase in drum cand ti-e lumea mai draga.
BodenAlex întreabă: