Nu sunt expert, si probabil vei crede ca rad de tine, dar am vazut destul e multi soferi care merg cu frana de mana trasa, sigur nu faci si tu asa?
Nu, daca mergeam cu frana de mana trasa nu puteam azi sa prind asa usor 140 km/h si nu, nu am patit niciodata sa plec de pe loc cu frana de mana, ma astept la un scurt circuit undeva dar nu stiu mai exact unde si din ce cauza?
Du-o la un service, sa ii faca un control. vei afla. am vazut ca si aerul conditionat scoate unele mirosuri aca este prea uzat
Miroase doar cand o opresc a ars/incins
Salut! Probabil e devina racirea motorului. Te-ai uitat in bord cate grade arata la apa? Incearca. Sau mergi la un electrician.
Adevarul este ca ieri am mers cu ea si 160 pe 34 grade celsius si am turat motorul foarte tare intr-o depasire si tin sa mentionez ca am probleme cu rulmentul de la ambreiaj, si motorul de 2000 cmc benzina care consuma 8-9% cu 136 cp cred ca l-am cam fortat masina fiind masina de familie am mers cu ea ca si cum ar fi masina sport
Poate sa miroasa si de la conductele de racire facute din cauciuc... si au cel putin 90 de grade pe ele + radiatorul incins si daca sa mai scurs si ceva lichide in zonele fierbinti cam asta ar fi+ compresorul de la aer conditionat nefiind folosit iarna