| emoboy a întrebat:

Am vazut ca intr-o statistica de vanzari ale masinilor SH Volkswagen a obtinut un numar de 33. 000de vanzari pe site-ul autovit (parca) si Opel 27.000.Bineinteles Passat si Golf fiind cele mai vandute modele iar la Opel doar Astra un numar semnificativ.Cu toate ca Opel are un rap calitate/pret mai bun,un consum mai mic(0, 5-1l mai putin decat VW care conteaza)si intretinerea mai ieftina tot VW se cauta mai mult(avand si un pret mai maricut cu 1000-2000e).De ce se vinde asa bine VW? Ca la atuuri ar avea doar calitatea(fiabilitatea).Vreau o lamurire si cu ocazia asta poate imi vand Opelullaughing. Funda

6 răspunsuri:
| Dei17MI a răspuns:

Sa nu faci prostia de a vinde opelu fiindca VW nu mai este ce a fost opelu consuma si putin si e si ieftina la piese VW goleste buzunaruhappy

| emoboy explică:

Am sa comentez raspunsul fiecaruia! Dar acum astept mai multe raspunsuri.

| OSC a răspuns:

La calitate fi sigur ca Opel nu depaseste Vw in niciun caz, dar depinde si de cum a fost masina intretinuta.

| BMWe30 a răspuns:

VolksWagen este o marca de masini, care produce masini de calitate si in care iti poti pune cu usurinta toata increderea ca acest tip de masina nu te lasa la greu.Multi cumpara aceasta marca de masini, deoarece multe modele consuma putin, sunt foarte fiabile iar la categoria pret, multe modele SH au preturi mai mult decat bune si sunt intr-o stare foarte buna, aceasta este parerea mea despre aceasta marca de masini.

| emoboy explică:

Poi sa vedem unii spuneau ca VW este mai confortabil si mai manevrabil.Scuza-ma frate care este garda la sol al lui Golf si care este a Astrei? Opelurile dupa cum am vazut sunt mai inalte deci mai putin stabile.Si ca VW arata mai bine la interior.Poi la drum crezi ca ma uit eu sa vad cum arata? Oricum nu stiu ce intelegeti voi prin calitate.Fiabilitate? Si fiabilitatea la toate piesele sau la unele(motor, tren de rulare etc.)? Si ca Opel este mai silentios? Poi daca un VW are distributie pe lant clar ca zornaie si trancane fata de unul pe curea(majoritatea parca sunt pe curea oricum).Si ca Opel ar fi mai ieftin la piese iar nu vad de ce, pentru ca daca iti nu iti iei piese originale de la firma(ex:VW sau GM care au preturi exagerate)si iti cumperi K*b, Del*hi,*ptimal o sa dai aceeasi bani si pentru opel si pentru vw ce am constatat eu(bine o diferenta poate de 10-20ron).Si un 1.9 TDI consuma cam 6l in mers normal si un DTI cam 5, 5%.Dar diferenta de achizitie este de 1000-2000euro intre cele doua marci.Deci care ar fi un verdic clar?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Opel este cea mai proasta marca din grupul VAG!
Porsche / Audi / VW / Skoda / Seat / Opel...