| Daniel4444 a întrebat:

Am vazut o skoda superb 2012 motor 2.0 tdi (140cp) cu 270.000 km, pretul ei e aprox 4800 euro. Este un pret ok pentru aceasta masina? Am verificat pe site-ul rar si imi apare ca ar fi km ok si domnul detine raport car vertical(stiu ca nu e 100% sigur) dar pe ambele raporturi mi-au aparut aceleasi date, aceeasi km fara daune etc. E un pret bun pentru aceasta masina? Sau e prea ieftina. E inca buna la 270.000 km sau deja e prea mult?

10 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu zic ca e bun pretul, dar ramane de verificat si fizic/mecanic masina. In raporturile pe seria de sasiu nu iti apare cat de bine a fost intretinuta, sau daca a existat vreun accident serios, eventual cu o reparatie amatoriala.
RAR si Carvertical iti arata doar daunele in care masina a ajuns la un evaluator, adica doar cazurile in care masina a fost nevinovata in accident, sau a fost reparata pe CASCO.
In rest, accidentele nu apar nicaieri.

| Daniel4444 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am verificat-o fizic arata bine, nu are puncte de rugina, nu are lovituri fizice mari, singurele defecte ar fi un scartait nu la volan ci se aude din afara masinii cand rotesti volanul si cand ma apas mai tare pe scaun si apas suspensia din spate mai tare se aude un scartait la fel. in caz de orice o sa verific problemele astea intr-un service

| tr3ig a răspuns:

Stiu ca skodele isi tin pretul si din 2012 este prea frumos sa fie adevarat, ori are ceva probleme, deoarece acel carorizontal iti arata doar daca masina a fost tinuta doar in reprezentante nu si in garaj la nea ghoerghe, ori nepotu este muritor de foame si nu are mai are bani de beutura, adica sub 8000 9000 skode an asa bun nu se gasesc!

| Daniel4444 explică (pentru tr3ig):

Stiu ca vreo 2 ani in urma cineva si-a cumparat acelasi an 2012 cu 109000km la 9500 euro

| Daniel4444 explică (pentru tr3ig):

Asta are aproape 300000km

| tr3ig a răspuns (pentru Daniel4444):

Este skoda, gandeste-te ca in 2015 cautam sa imi iau masina si ce gaseam skode, gen skoda 1, skoda 2 an 2000-2001 sub 5000-6000 de euro nu gaseam! asa ca...

| Cătălin2025 a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu merită să-ți cumperi mașină mai jos de 8 ani de zile. Tu cât o mai ți? Până la 20? Uită-te după ceva 2017 în sus. Plus că din ce observ pe Autodata, acel model este primul model de Superb 2. De obicei problemele întâmpinate de primii posesori sunt remediate la Facelift. Iar 270. 000km sunt enormi. Ele sunt din grupul Vag, deci teoretic rezistente. Cam de pe-aici începe băgatul banilor in distribuție, cutie, ambreiaj, etc. etc.

| Daniel4444 explică (pentru Cătălin2025):

Păi scuză-mă dar sunt student am salariu sub 2000 Ron, nu îmi permit să îmi cumpăr mașină mai scumpă de 5000

| Cătălin2025 a răspuns (pentru Daniel4444):

Dacă esti student intr-un oraș ca Bucureștiul și ai sistem Ok de transport in comun și nu esti nevoit sa depinzi de mașina să nu cumva sa-ți cumperi o masina ca aia. O sa ți se para și un suc la terasa un lux. Mai așteaptă pana te pui pe picioare serios. Cunosc N persoane cu salariu mic care bagă bani ani de zile in cotețe de genul și curg hainele pe ei. Sfatul meu: pune-te pe picioare! Salariu cat mai mare și ia masina nouă. In masina bagi 400 de lei la doua săptămâni numai combustibilul. Dacă îți cade ceva vei sta cu ea in parcare.

| Daniel4444 explică (pentru Cătălin2025):

Îmi iau mașina sa fac drumuri lungi, prin oraș mă descurc cu transportul, că stau în Timișoara, chiar stau bine prin oraș, dar fac odată la ceva timp. drumuri de peste 800km și am nevoie sa duc cu mine bagaje, etc. și nu vreau cu trenul că ajung in 3 zile lucrătoare