| Wenny10 a întrebat:

Am vazut un anunt pe TOCMAI despre 4 cross-uri din 2007, 250cc, aduse din Spania, pe care baiatul le descrie ca fiind yamaha, kawasaky, honda... dar pe toate scrie ORION si arata la fel!
Voi credeti ca merita 1150 E pe un ORION 2007?
As vrea sa stiu daca Orion este o firma chinezeasca si cu motoare de tot rasul sau este o firma serioasa. Lasati niste detalii despre firma ORION si calitatea produselor facute de ei.

4 răspunsuri:
| BitKode a răspuns:

Salut din nou laughing! Orion e chinezarie, nu te lua dupa an, mai bine iti iei o honda, yamaha sau ceva cunoscut, o sa gasesti piese. Poate te stresez cu piesele astea dar ai sa vezi ca motociclismul nu reprezinta doar plimbat si atat laughing trebuie sa mai repari pe la capra azi ceva, maine altceva si la astea o sa iti bagi unghia in gat cand va trebui sa comanzi din Anglia, America etc piese. Despre Orion este o firma care prin ani 60 construiau electrocasnice eu cam atat stiu despre ei, si am auzit ca au inceput sa faca motociclete dar iti dai seama ca la ele singurul lucru bun poate e partea electrica daca intelegi ce zic laughing) Oricum asta e sfatul meu mai bine ceva mai vechi dar sa fie calumea decat ceva nou si dupa 1000 de km sa cada tot de pe eawinking

| Arezki a răspuns:

Eu as zice ca e un pret cam măricel. Daca e vorba despre Honda Orion ( ce-a originala ) ce-a de 20 cp. Daca are acte pretul ei ar fi undeva la 800 euro ( in cazul in care se prezintă bine ) iar daca nu are acte scade mult pretul ( eu nu iti recomand sa o cumperi daca nu are acte la ea sau daca nu sunt pe numele lui

| Wenny10 explică:

Stiu cu ce se mananca chinezoaicele astea, am facut marea greseala sa cumpar in 2012 un chinez de 150 Big Hammer cica de la cluj napoca. Cea mai mare teapa mi-am luat cu el. Cum am inceput sa merg cu el, s-a strambat pinionul si cadea lantul, s-a prajit toata instalatia electrica, mi-a luat foc bineinteles, a stat un an pe bara, s-au rascopt cauciucurile, am dat 10 bulioane pe ele, am facut instalatia... oarecum... acum baga 50V laughing, imi arde CDI si bobina de scanteie. Am si un scuter chinez, din 2010, am schimbat setul la el de 6 ori, si chiuloasa o data. Sunt niste prafuri. Amu mi-am luat o Yamaha yzf 125r 2008 cu 14000Km si sunt f multumit de ea. Ma gandesc sa vand scuterul si rahatul de atv si sa cumpar una de teren, sa arate si sa mearga bine.

| BitKode a răspuns (pentru Wenny10):

Da, asa ar fi bine sa fac! Cauta un motor care sa iti placa tie, sa se incadreze in buget cam atat! Succes si asfalt uscat! happy