| Iancu_Ovidiu_1983 a întrebat:

Am voie sa conduc masina ca șofer începător, sub 1 an de experiență, în Germania pe tot teritoriul ei,cu semnele de începător afișate pe parbrizul și luneta mașinii, eu provenind din România în situația asta!

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, ai voie, nu exista nici o interdictie legala.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da.

| ReddY25 a răspuns:

Da,desigur

| Liviu a răspuns:

Mai ramane sa afle si germani ca ceea ce tu porti in parbriz este semnul incepatorului, si totul e ok. De unde sa stie germanu ce semnifica acel semn? Acel semn de incepator este strict pentru Romania, deci, se vor mira, si probabil vor intreba, pentru ce este.

| Iancu_Ovidiu_1983 explică (pentru Liviu):

Sunteți foarte haios cu răspunsul dv, și in același timp foarte serios, eu am pus o simplă întrebare, e fain și e bine ca primesc răspunsuri pozitive din partea fiecăruia, care toate duc la aceeași concluzie, ca este posibil fără nici o problema, mulțumesc frumos pentru răspuns d-le Liviu, și va doresc toate cele bune, o seara buna în continuare!

| Liviu a răspuns (pentru Iancu_Ovidiu_1983):

Asemenea iti doresc, mai poti sa te interesezi, insa iti garantez, Germania nu stie ce e acel semn, si da, am condus prin europa, nu am vazut deloc acel semn decat la noi( se prea poate sa ma insel, admit asta evident)