| Alex363839 a întrebat:

Am vrut să îmi cumpăr un volkswagen jetta de 1.9 105cp 2006 și cineva mi-a spus că nu se mai fabrică piese pentru ele și cele care se găsesc, sunt scumpe, e adevărat sau era informat prost?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Era foarte prost informat.
Pentru modelul ăla se găsesc extrem de ușor piesele, de la cele originale, până la zeci de variante de piese aftermarket, ieftine sau premium.
În plus, mecanicii le știu foarte bine. E o mașină cam cu de toate (mai puțin putere), ușor de întreținut.
Vezi să nu aibă rugină și motor uzat, în rest e alegere ok.

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

La orice masina dupa ce este scoasa din fabricatie, fabricantul are obligatia sa faca piese nu stiu citi zeci de ani, cred ca peste 30 de ani, nu-s sigur, dar ceva genul asta.
Plus is destui gen aftermarket care fac si aia piese, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji in privinta asta.

Cind ai nelamuriri poti cauta singur pe internet si afli usor ce nu stii ori vrei sa verifici.

| 47red a răspuns:

Jetta e un sedan bazat pe golf ( de exemplu de aici si asemenari intre jetta/bora si skoda octavia si alte multe modele din grupul vag). Nu e adevarata faza ca nu se mai gasesc piese si din cate stiu la jetta/golf nu sunt cele mai mari preturi. Nasul meu are o jetta mk4 (cunoscuta ca bora generatia asta, asta din 2006 e jetta a5) si nu e deloc chiar atat de scumpa intretinerea.

| computerworm412 a răspuns:

Salut, in mod normal VW jetta e un passat de america. Oricum depinde despre ce piesa e vorba, dar daca e vorba de 1.9 tdi sunt o multime de piese si probabil o sa se potriveasca, vorbeste cu un mecanic priceput inainte sa faci o prostie.