| dinutza a întrebat:

Am vz la o emisiune de detectivi, ca cînd doreau sa afle a cui era masina puneau numarul masinii respective si aflau proprietarul ei. ajutati-ma va rog daca stiti pe ce sait poti intra ca sa afli asa ceva sad

Răspuns Câştigător
| a1doru a răspuns:

Nu se poate in Romania,ca in elvetia de ex., exista o carte in care gasesti, dupa nr.de inmatriculare, cine este proprietarul masinii si adresa la care are domiciliu.

5 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu poti sunt date strict confidentiale si nu pot fi furnizate decat persoanelor autorizate sau procurorilor in cazul in care masina a fost implicata intr-o actiune in afara legii sau proprietarul are pe rol un proces in care masina poate fi dovada sau indiciu! Ca persoana particulara nu poti afla a cui este o masina dupa numar!

| saidkique a răspuns:

Nu se poate. e baza de date a politiei rutiere

| manuelaaa a răspuns:

Am VAZUT la o emisiune DESPRE detectivi, ca ATUNCI cand doreau sa afle a cui era masina, puneau numarul AUTOMOBILULUI AFLAND proprietarul ei. ajutati-ma va rog daca stiti pe ce SITE pot intra ca sa aflu DESPRE CE E VORBA****
:*

| HighFlyer a răspuns:

Bai e in baza politiei e ilegal sa incerci sa intrii sau altceva

| Vla2xD a răspuns:

Cred ca ceea ce ai vazut tu era un soft special pentru politie si ma indoiesc ca exista un site pentru asa ceva.