| OnePiece a întrebat:

Ar trebui marita limita de viteza legala de la 130 km/h la 140 km/h, ca in Bulgaria?

6 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Autostrazile noastre se simt ca powla la 120-140.
Personal am descoperit doua variante ok: 80-90km/h in banda 1, sau 200+ pe toate benzile. Doar asa e comod prin "autostrazile" noastre construite la ochi.

| goguPatent a răspuns:

La noi se merge cu 150deja...ce mai contează limita legală?

Nu, ar trebui scăzută la 110. Romanii nu știu să folosească autostrăzi. De ce ne am da mai multe drepturi când nu suntem capabili sa le respectam pe cele care le avem?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru goguPatent):

Scazuta la 110, pentru ca politia nu isi face treaba?
Daca s-ar lua permisele pe bune, apoi s-ar pierde la incalcari de genul "merg si eu cu 30 in banda 2, ca fac stanga in 5km", traficul romanesc ar fi mai sigur.
Dar in aia 10km romanesti de autostrada, e plin de "soferi" care dau cu spatele cand gresesc intrarea, merg pe banda 2 cu 100km/h, calca pe marcaje in timp ce scriu mesaje... Si nu e nici un pulitai sa sanctioneze prostiile astea.
Cand ies baietii la sanctionat, ies cu etilotest, RAR si radar, ca asta e toata siguranta traficului la noi. Boul care nu cunoaste legislatie dar conduce, nu e periculos.

| goguPatent a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Corect ce zici tu dar asta nu se va intampla prea curand, eu in trafic mizez ca mai sunt oameni care stiu legea si o respecta. nu ma bazez pe politie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

130 este in regula.

| elemonis a răspuns:

Buna.
Cred ca nu, deoarece multi dintre soferi nu sunt responsabili la volan si provoaca accidente, iar unul din motive este chiar viteza care nu este respectata.
Mai intai ar trebui responsabilitate la volan din partea tuturor soferilor si sa se respecte codul rutier in totalitate si dupa aceea sa comparam ceea ce este afara cu ceea ce este la noi, parerea mea.