| GabrielStn a întrebat:

Are cineva idee de unde as putea face rost o carte despre mecanica auto ( m-ar interesa sa invat cate ceva despre ce e sub capota la Golf IV 1.6 16V AZD ) in format fizic sau online? De ce la relantii. turatia motorului oscileaza?

9 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Daca oscilatia e mare trebuie curatata clapeta de acceleratie asa e la Folksvaginurile astea.

| GabrielStn explică (pentru Sofer):

Sa presupunem ca am curatat clapeta si se manifesta la fel, atunci de la ce sa fie? Adica ce cauze mai pot exista?

| Sofer a răspuns (pentru GabrielStn):

Fise, bujii..filtru de benzina.

| GabrielStn explică (pentru Sofer):

Ok..Multumesc!

| LonelyLoner92 a răspuns:

Poti cauta prin librarii.

| blAster85 a răspuns:

Cel mai bine inveti pe youtube eu acolo am invatat mecanica si acum imi prinde bine.bafta.

| GabrielStn explică (pentru blAster85):

Ai gasit tutoriale in romana? Poti sa imi dai un link, te rog? Si cam cat de bine sut explicate?

| blAster85 a răspuns (pentru GabrielStn):

Man in romana nu prea, ma mai uitam in engleza dar am uitat-o si aia, am invatat spaniola ca stau in Spania si ma uit in spaniola, ceea ce conteaza sa inveti macar denumirea simptomelor si te uiti pe youtube si prinzi, mai ales la piese simple de schimbat si mai si economisesti cv.in romana nu prea se gasesc tutoriale.cat despre relantiul tau poate fi vreun sensor dus(cel ce masoara turatiile)nu stiu cum se numeste, dar daca poti cumparati vagcom si o scanezi tu daca stii sa-l folosesti, si programu iti spune ce are masina si ce nu.iti las link de la rosstech ei fac soft de diagnosticare, si se gasesc discutii si rezolvari pentru multe erori pe forum.
http://www.ross-tech.com

| GabrielStn explică:

Va multumesc pentru raspunsuri!