| Dumnesao a întrebat:

Are cineva vreo parere despre hyundai coupe din cele vechi? 2001-2005, benzina 1.6/3)2.0,e greu cu piesele? E fiabila? Probleme notorii? As prefera pareri de la proprietari sau macar de la persoane cu cunostinte care sunt proprietari, multumesc!

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Parerea mea este ca e o masina frumosa, aspectoasa cu un look tanar si agresiv, din pacate cam veche si nu cred din preturile de vanzare ca este o masina fiabila, regula spune ca masinile fiabile se vand cu bani multi chiar si cand sunt mai vechi, a se vedea masinile japoneze precum nissan skyline sau toyota supra modelele vechi care costa multi bani chiar si la zeci de ani de la apartitia lor, de ce? nu doar pentru ca-s legendare ci pentru ca au niste motoare care rezista MULT in timp, restul comparand cu aceste modele poti sa zici ca-s niste vechituri notorii chiar si la 5 ani de zile de la fabricatie, a se vedea VAG-urile din ultima vreme care se vand pe sume derizorii in afara!

| Dumnesao explică (pentru Simpatic):

Am luat in considereare, mersi de raspuns!

| Simpatic a răspuns (pentru Dumnesao):

Nu ai pentru ce, raspunsul meu nu a fost ceva ce nu stiai si nu prea am vorbit exact despre ceea ce te interesa pentru ca nu am detinut niciun model de hyundai coupe. Adica despre piese si fiabilitate.
In final daca este placerea ta din ceea ce m-a invatat viata, fa-ti poftele daca un anumit lucru iti place cumpara-l sau fa-l numai sa nu ai apoi regrete ulterior.
Cu masinile sh toata lumea stie ca este o loterie, acum exista si carvertical care ajuta mult sa verifici o masina pentru daune, apoi recomand inainte de achizitie verificarea ei in service autorizat RAR sa ai un dublu check, serios si daca nu exista ceva grav cumpara masina care-ti place!
Mie mi-au placut masinile noi si multumesc lui Dzeu am reusit sa am doar de astea dar asta nu inseama ca o masina sh e mult mai prejos, sunt multe masini dupa care eu intorc capul si modelul ales de tine e unul care-mi place multwinking pentru un look agresiv si tanar, la fel imi place scirocco chiar daca urasc VAG...

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vezi in Youtube pareri