Nu ai cum sa dai de permis, fiindca nu vei obtine viza medicala de la psihiatrie, avand o boala psihica, destul de serioasa, care poate duce la accidente rutiere si chiar moartea cuiva.
Dar am auzit de oameni cu sindromul asperger care au permis
Eu nu am auzit, fiindca au fobii care ii face sa se blocheze si atunci nu mai reactioneaza, ori reactioneaza atat de ciudat ca pot face accidnete mortale.
Tu nu ai curaj sa te urci pe o bicicleta, care nu omoara pe nimeni, eventual cazi tu, dapai sa ai o masina cu sute de cai putere pe care sa o sofezi si pe o masina puternica?
Cum crezi tu ca ai fii capabila sa-ti iei permis daca tu nu esti capabila sa iesi din casa si nici sa stai alaturi de cineva in masina, care-ti odona ce sa faci? Esti in stare?
Ies din casa dar cand vorbesc cu oamenii fata in fata nu prea stiu ce sa spun! Dar cu instructor bun m-as descurca
Da-mi voie sa ma indoiesc ca te-ai descurca odata ce trebuie sa fii cu instrutorul singura si sa raspunzi pe loc, nu sa taci, nu sa uiti sa actionezi pedale samd.
Eu nu stiu cum poti sa crezi tu ca esti capabila sa faci ceva in soferie, cand de altfel confirmi ca nu esti capabila sa faci nimic in orice alt domeniu.
Ti-as sugera sa mergi la testul psihologic, pentru scoala de soferi si acolo dupa ce esti supusa la teste, sa ti se spuna daca esti sau nu apta, dar asta sa faci inainte sa te inscrii la scoala de soferi, ca sa nuplatesti scoala degeaba.
Ce treaba are fata cu curu? Du-te si da de permis daca te atesta medicul apt
HeroFlavor întreabă:
User246902 întreabă: