| sNukki a întrebat:

As dori o lista cu masini pentru tineret; mai sportive, cu design placut, din >2005-prezent, da`si mai ieftine asa... cu motoras pana in 2.0L...

3 răspunsuri:
| Paul_5456 a răspuns:

VW Golf Mk5 sau Mk6 - VW Scirocco - VW Jetta - VW Polo - Peugeot 308 - Peugeot 207 - Peugeot 107 - BMW Seria 1 - Opel Corsa - Opel Astra - Kia Cee´d - Seat ibiza - Seat Leon - Fiat 500 (mai mult pentru fete) - Mini One/Cooper - Renault Clio - Renault Megane - Audi A1 - Audi A3 - Citroen DS3 - Citroen DS4 - Mazda 3 - Volvo C30 - Skoda Octavia - Ford Focus - Ford Fiesta - Hoda Civic - Toyota Corolla - Alfa Romeo MIto - Fiat Bravo - Hyundai Accent - Hyundai Coupe/Tiburon
Cam atatea mi.au trecut prin minte, dar sa stii ca cele japoneze, sunt cele mai fiabile.
Dar eu ti.as recomanda VW Golf 1/2 GTI, este masina care iti va arata placerea condusului. Bafta!

| FurtunaDiesel a răspuns:

Eu unul recomand doar Golf 4 pentru incepatori sau daca vrei ceva mai sportiv Volkswagen Eos. Restul in trafic poti avea probleme, asta daca vrei ceva mai de lux cat de cat ca asa masinile vechi se condus relativ usor de incepatori, probabil si unele mai noi dar nu vei invata prea multe pe un E class din prima si mai bine te limitezi un an la ceva care sa te ajute pe viitor! Daca totusi preferi ceva mai nou un Golf 5 sau 6, Volkswagen Phaeton, Seat Leon, Hyundai Coupe dar trebuie sa fi atent cu acceleratia! Mult succes in alegere si daca vrei sa iti spun un model concret da-mi un mesaj privat si in functie de utilitatea masinii (Drumuri lungi, oras, mixt, off road etc.), de buget, de combustibilul dorit, de tipul masinii iti pot recomanda ceva exact!

| Paul_5456 a răspuns:

Domnul Furtuna, eu cred ca Volkswagen Phaeton, nu este o masina pentru tineret, si nici nu exista cu motor de 2000. Iar Mk4, nu este fabricat din 2005 pana in prezent.