Voiam un raspuns serios
As fi fost serios, da cine a inceput cu bascalia intreband pe TPU despre o masina de peste 40. 000euro
Daca ai planuri atat de marete, de ce nu trimiti un mail celor de la care vrei sa comanzi?
Sunt destule masini de lux in Romania incat sa nu mai zicem "wow" cand vedem una, dar sa ceri detalii despre astfel de masini pe un site precum TPU, e o dovada clara de infantilism.
Sa inteleg ca daca indraznesc sa caut un raspuns pe un site destinat intrebarilor de orice fel dau dovada de infantilism? sunt tot felul de oameni din care posibil unul sa ii fi dat un raspuns. asta e ideea site-ului, sa cauti raspunsuri de la oameni care deja le stiu, nu vad unde am gresit. da, aveam de gand sa le dau mesaj celor de la care vreau sa o cumpar doar ca nu voiam sa ma duc cu "temele nefacute" de aia am apelat la TPU. nu te mai grabi cu concluziile.
'cu temele facute', adica cu niste raspunsuri instant, din popor, pe care le iei de bune?
Nu am nimic cu site-ul, chiar imi place, si verific categoria auto/moto de cate ori ajung la pc, si apar permanent intrebari despre masini foarte scumpe, puse de copii.
Acum, spune-mi tu... Cine are Mustang:
-e un om plictisit, ca noi, care pierde timpul pe forumuri?
-are de unde sa stie cat mai au de gand cei de la Ford sa comercializeze modelul 2015?
Infantile mi se par toate intrebarile de aici despre Mustang si alte supermasini, ca va asteptati sa intre Tiriac sa va zica "am cumparat vreo 3 bucati anul asta, si am discutat cu baietii cand le-am cumparat, ziceau ca mai baga un facelift la anul si prin 2017 lanseaza platforma aia noua, dar nu mi-au dat detalii ca sunt date confidentiale".
Iti dau putin de gandit. Loganul model 2012 mai poate fi comandat? Zic si eu, nu dau cu parul.
sipunebunu întreabă: