Daca nu vrei masina noua, daewoo tico e f economica, sub 5 l /100, consum mediu. ca sa obtii un consum redus, trebuie sa ai in vedere mai multi factori. dar ca viteza, undeva intre 90 si 100
Un ford fiesta si condu cat mai simplu, fara bruscari de viteza, schimba treapta de viteza cand trebuie, doar asa consumi cat mai putin
Eu am avut un renault clio motor de 1200 pe benzina. Avea consumul foarte mic dar a trebuit sa renunt la ea ca a crescut familia...
Pai daca iti doresti o masina la fel de mica ca un Opel Corsa, alege... un Opel Corsa.
Consumul optim este undeva pe la 90 km/h, in mers constant.
Am vazut pe Discovery la in viteza a 5 a ca erau 3 masini mai ieftine din Anglia:Kia picanto, VW fox si Toyota Aygo. Cea care a consumat cel mai putin a fost Kia cu 5l la 100 km, Toyota 6, 2 si VW 7l.Eu as lua ori VW sau Toyota pentru ca sunt mai bune, ma rog tu alegi ce vrei.
Ce zici de un c1? c2? 8. 000 nou la mana a 2 a. nu`s. ideea e sa cnduci cu trepte superioare la viteze mici. de ex. cu a 4 a. 60. cam asa. intelegi. la 80 schimbi a 5 a. si asa mai departe. bafta