| roxy_5007 a întrebat:

As vrea sa-mi cumpar un lamborghini gallardo lp560-4 nu stiti cat cam cat costa? Apropo nu-mi ziceti firme din romania ca eu locuiesc in new york doar cat ar costa unu

Răspuns Câştigător
37 răspunsuri:
| -TattO- a răspuns:

Ce intrebari. vrei sa iti faci reclama ca iti permiti. sau ce? cauta pe net ca e si acolo

| roxy_5007 explică:

Oh lol nu m-am gandit eram dar vroima sa stiu pretul oricum imi caut acu si nu-mi fac reclama am si eu doar 19 ani tata isi permite nu eu

| andytza a răspuns:

Roxy, pretul unei masini nu este maximal ca cel al unui pachet de tigari.
2009 Gallardo LP560-4 (CAN/USA) pret 149. 000 €
Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder costa 273. 000 de euro...

| -TattO- a răspuns:

Sa fim seriosi...

| roxy_5007 explică:

Andy stiu cat costa nu-i problema dar mersi asko

| BabyPink a răspuns:

S'a inventat googgllllleeee \:d/

| dadaaaaa a răspuns:

Nu crezi ca e cam stupida intrebarea ta?

ce te lauzi acum ca iti ia taicatu` lamborgini...cred ca in visele tale. app u ce visezi noaptea intrebi mainezi pe TPU?

| dean a răspuns:

Misto, cam 122000 €, sa ne spui cum merge, pa, kiSS!

| Sara a răspuns:

Sa fim seriosi. sa citez dintr un user de mai jos laughinglaughing sincer, nu mi place cum arata masina asta in interior. cred ca m as sufoca. ce ai zice de un peugeot 107?laughing sau tata nu si permite? laughing eu, cred ca si la masina asta ma gandesc prea departe rolling eyes infine, nu am eu nervi pnt asa ceva acum, sa traiesti si cand vii in Romania cu al tau Lamborghini Gallardo, sa ne dai un bip, poate n ai centi, te sunam noi, doar avem minute, si poate dai de baut big grin si cu ocazia asta vedem si noi unul big grin

| alexutzu00791 a răspuns:

Ma angajezi ca soferul tausmug Baiat frumos, educat, dotathappy insa n am carnet

regis
| regis a răspuns:

Si eu as vrea sa imi cumpar unul, dar nu stiu cat costa. Nu ma ajuta nici daca aflu...

| raspa a răspuns:

Hai sa fim seriosi un pic ce zici?laughing daca ai fi avut tu sau taicatu bani de un lamborghini galardo nu cred ca intrai pe TPU sa cauti un raspuns faceai parte din "lumea buna" si aveai relatii tu sau taicatu...laughing) oricum... buna gluma dar sa no mai zici la nimeni ca iti rade in fata!laughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca chiar te intereseaza id ovio2030 ....sa zicem ca stiu multe despre lambo

| flavius1921 a răspuns:

Vreau sa imi cumpar Bugatti Veyron(de jucarie) a vazut careva prin mall?straight face Roxy daca tu cautai masina aia nu scriai aici pe sitewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banii nu sunt o problema? Ce conteaza pretul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreo 3 lei si 30 de bani cat poate sa fie... da nu iti lua din ala ca nu mai ii la moda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai nu te mai da mare ca are tctu bani ca daca vinzi pamant normal hai pa orcm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la 122000 euro la 150000 de euro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat vrei tu atata costa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Costa cam in jur de 130000 de euro. E bine daca poti sa iti permiti. Eu din pacate nu pot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

5500eur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atata am dat ieu pe ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

120000 euro

| djmihai1 a răspuns:

Deci intrebarea ta este VARZA. ok?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma rog pentru un Fiat Coupe Pininfarina sau un Golf 3 si tu visezi Lamborghini rolling on the floor)...Doamne, pitipoancele astea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

250. 000 de dolari nou

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un lamborghini reventon da replica are 400 cai motor de 300 merge am prins 308 la ora cu el si am niste relati si pot sal trimit la new york il dau cu 400. 000 euro un reventon costa cirka 1, 8 mil euro numa ca asta i replica daca gasesti u vreunu anuntama mai ieftin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba ajunge cam la 200. 000$ daca vrei am eu unul dar nu am documentele pe el

| roby96 a răspuns:

Daca imi dai mie jumate din valoare lui initiala iti iau slr mclaren laughing