Http://www.manhattanmotorcars.com/......search.asp
http://www.google.ro/......tp?/search
bafta la condus
Ce intrebari. vrei sa iti faci reclama ca iti permiti. sau ce? cauta pe net ca e si acolo
Oh lol nu m-am gandit eram dar vroima sa stiu pretul oricum imi caut acu si nu-mi fac reclama am si eu doar 19 ani tata isi permite nu eu
Roxy, pretul unei masini nu este maximal ca cel al unui pachet de tigari.
2009 Gallardo LP560-4 (CAN/USA) pret 149. 000 €
Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder costa 273. 000 de euro...
Nu crezi ca e cam stupida intrebarea ta?
ce te lauzi acum ca iti ia taicatu` lamborgini...cred ca in visele tale. app u ce visezi noaptea intrebi mainezi pe TPU?
Sa fim seriosi. sa citez dintr un user de mai jos sincer, nu mi place cum arata masina asta in interior. cred ca m as sufoca. ce ai zice de un peugeot 107? sau tata nu si permite? eu, cred ca si la masina asta ma gandesc prea departe infine, nu am eu nervi pnt asa ceva acum, sa traiesti si cand vii in Romania cu al tau Lamborghini Gallardo, sa ne dai un bip, poate n ai centi, te sunam noi, doar avem minute, si poate dai de baut si cu ocazia asta vedem si noi unul
Si eu as vrea sa imi cumpar unul, dar nu stiu cat costa. Nu ma ajuta nici daca aflu...
Hai sa fim seriosi un pic ce zici? daca ai fi avut tu sau taicatu bani de un lamborghini galardo nu cred ca intrai pe TPU sa cauti un raspuns faceai parte din "lumea buna" si aveai relatii tu sau taicatu...) oricum... buna gluma dar sa no mai zici la nimeni ca iti rade in fata!
Vreau sa imi cumpar Bugatti Veyron(de jucarie) a vazut careva prin mall? Roxy daca tu cautai masina aia nu scriai aici pe site