,,ba baiatule'' are copiii mai mari ca tine! Grija la limbaj, nu te vad bine!
Si ce imi face? Ma bate? Mai lasa ma in pace cu martalogul tau
In Romănia este permis să parchezi pe trotuar.
Deci n-ai procedat corect și fapta ta poate fi sancționat dacă ești prins. Vezi ce mai scrii pe aici, poate te vănează careva și o dai in bară
Nu are cum, nu are poza de profil, nu are numele lui real, nu a dat informatii despre el. Nu se poate pur si simplu
Stiu ca esti un troll si ca n-ai nicio intentie dar astora care practica astfel de moravuri si citesc acest comentariu, sa va intre in cap ca sunteti niste ciobani imputiti care ati mers toata viata cu maxi-taxiuri raioase carora le curgea basinile si RATC-uri obosite, credeti ca daca nu va vede nimeni o sa puteti scapa basma curata, pana cand o sa dati de un nebun care o sa va prinda si o sa va aplice cateva manevre de va sar capacele
A intrat F ul ăla în ochiul tău prețios?,( îmi place că ai ținut cont de greșeala mea
Tu nici macar poză nu ai. Poza de la profil este a unui actor, tinere.
Dar nu ai de unde sa stii tu.
Poate nu stii a cui armă este ce ai făcut tu.
Stai foarte prost la capitolul educatie.
Ia si un paracetamol inainte de culcare. Poate te mai ajuta cu ceva, pe la mansardă.
Paracetamolul nu este recomandat în cantități mari căci îți crapă ficatul => Darrio de ce mă îndemni să fac prostii?
Iti recomand sa nu mai decurci la astfel de gesturi ca nu sti cu cine te pui si a cui este masina, in astfel de cazuri sunt variante mai bune decat sa faci magarii din astea, ori incerci sa vorbesti cu el pe calea amiabila ori iti vezi de treaba ta fiindca daca era pe trotuar poti pur si simplus sa ocolesti si sa iti vezi de treaba ta
Da, hai să ignorăm și să ocolim că trotuarul e parcare și șoseaua este circulată de mașini deci eventual nu mai ies din casă
Nu ai ce face, sunt multi din astia, acum ce sa facem sa ne punem cu toti? daca el e idiot nu trebuie sa dovedesti ca ai acelasi nivel ca el, mai ales ca daca ii umbli la masina e ceva ilegal chiar daca el e cioban, daca poti sa ignori problema si sa mergi mai departe, sfatul meu este sa faci asta
Daca chiar vrei sa faci ceva imprivinta lui poti face si pe cale legala, cum ar fi sa faci poza si sa o duci la politie si astfel o sa fie amendat
M-i se pare ca ai procedat gresit. Daca te injura in trafic eu i-as fi rupt macar oglinzile. Sa scape doar cu niste zgarieturi e penibil. Oare nu exista dreptate in tara asta?
Ai dreptate trebuia să-i iau numerele de înmatriculare
LSebastian întreabă: