| Paracetamol0lol a întrebat:

Aseară i am băgat unui posesor de BMW o șurubelniță în cauciucuri, căci a parcat acea monstruozitate cu 4 roți pe juma de trotuar, iar altădată i-am dat cheie pe mașină unui individ care ma înjurat când treceam pe trecere ( știam că locuințe în apropiere de blocul meu deci m-am revanșat) Am pfocedat corect?

58 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns (pentru Sefulvostru69):

,,ba baiatule'' are copiii mai mari ca tine! Grija la limbaj, nu te vad bine!

| Sefulvostru69 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Si ce imi face? Ma bate? Mai lasa ma in pace cu martalogul tau

| DeMicUnCălător a răspuns:

In Romănia este permis să parchezi pe trotuar.
Deci n-ai procedat corect și fapta ta poate fi sancționat dacă ești prins. Vezi ce mai scrii pe aici, poate te vănează careva și o dai in bară

| Sefulvostru69 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Nu are cum, nu are poza de profil, nu are numele lui real, nu a dat informatii despre el. Nu se poate pur si simplu

| haileewatson a răspuns:

Nu

| Javva a răspuns:

Stiu ca esti un troll si ca n-ai nicio intentie dar astora care practica astfel de moravuri si citesc acest comentariu, sa va intre in cap ca sunteti niste ciobani imputiti care ati mers toata viata cu maxi-taxiuri raioase carora le curgea basinile si RATC-uri obosite, credeti ca daca nu va vede nimeni o sa puteti scapa basma curata, pana cand o sa dati de un nebun care o sa va prinda si o sa va aplice cateva manevre de va sar capacele

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Paracetamol0lol explică (pentru Fatamuntilor):

A intrat F ul ăla în ochiul tău prețios?,( îmi place că ai ținut cont de greșeala mea

| Paracetamol0lol explică (pentru Javva):

Îl ai pe *** Adam la profilwinking

| Paracetamol0lol explică (pentru DeMicUnCălător):

Deja mi-e frica

| Paracetamol0lol explică (pentru pf0ax):

Vrei un cauciuc tăiat?

| Paracetamol0lol explică (pentru DracuIa):

Niște invidioșihee hee

| vlllaaddd a răspuns:

Man esti prea amuzant laughing ma jur, esti prea caterinca

| darrio2007 a răspuns (pentru Sefulvostru69):

Tu nici macar poză nu ai. Poza de la profil este a unui actor, tinere.
Dar nu ai de unde sa stii tu.
Poate nu stii a cui armă este ce ai făcut tu.
Stai foarte prost la capitolul educatie.

| darrio2007 a răspuns (pentru Paracetamol0lol):

Ia si un paracetamol inainte de culcare. Poate te mai ajuta cu ceva, pe la mansardă.

| Paracetamol0lol explică (pentru darrio2007):

Paracetamolul nu este recomandat în cantități mari căci îți crapă ficatul => Darrio de ce mă îndemni să fac prostii?

Eu ti-am spus sa iei unul nu mai multe.

Și cu ce mă ajută?

Esti greu de cap. Hai, pa!

Goodbye mr Darrio

| 1234568807 a răspuns:

Iti recomand sa nu mai decurci la astfel de gesturi ca nu sti cu cine te pui si a cui este masina, in astfel de cazuri sunt variante mai bune decat sa faci magarii din astea, ori incerci sa vorbesti cu el pe calea amiabila ori iti vezi de treaba ta fiindca daca era pe trotuar poti pur si simplus sa ocolesti si sa iti vezi de treaba ta

| Paracetamol0lol explică (pentru 1234568807):

Da, hai să ignorăm și să ocolim că trotuarul e parcare și șoseaua este circulată de mașini deci eventual nu mai ies din casă

| 1234568807 a răspuns (pentru Paracetamol0lol):

Nu ai ce face, sunt multi din astia, acum ce sa facem sa ne punem cu toti? daca el e idiot nu trebuie sa dovedesti ca ai acelasi nivel ca el, mai ales ca daca ii umbli la masina e ceva ilegal chiar daca el e cioban, daca poti sa ignori problema si sa mergi mai departe, sfatul meu este sa faci asta

| 1234568807 a răspuns (pentru Paracetamol0lol):

Daca chiar vrei sa faci ceva imprivinta lui poti face si pe cale legala, cum ar fi sa faci poza si sa o duci la politie si astfel o sa fie amendat

| DrujbanDusman12345 a răspuns:

M-i se pare ca ai procedat gresit. Daca te injura in trafic eu i-as fi rupt macar oglinzile. Sa scape doar cu niste zgarieturi e penibil. Oare nu exista dreptate in tara asta?

| Paracetamol0lol explică (pentru DrujbanDusman12345):

Ai dreptate broken heart trebuia să-i iau numerele de înmatriculare happy

| gabiboytt a răspuns:

Nu nu face ce nu iti place altulai nu-i face