Banii pe care i-ai dat tu, cred ca poti fi considerati spaga, pentru a nu declara accidentul.
Deci nici el nu e curat in povestea asta. Mai ales ca ai martori.
Plus ca pentru el e un deranj maricel, sa declare un accident, si sa minta in declaratii, spunand ceva de genul ca tu nu ai stat cu el la discutii, pentru ca politia sa te caute pe tine.
Esti paranoic.
N-avem de unde sti ce va face respectivul.
Sigur ca politia va putea vedea filmarea, daca erati in aria de acoperire a camerelor.
Nu mai conteaza ca i ai dat sau nu bani. Conteaza ca daca el se duce la politie tu ramai fara permis pentru ca nu ai anuntat accidentul.
De aia se fac asigurari la masina ca sa fii acoperit legal in cazuri de genul nu sa scoti tu bani prin parcari.
Pai in cazul in care accidentul nu este grav, iar pagubele abia daca sunt nu stiu de ce ar vrea sa se duca la politie, din moment ce are bani sa isi schimbe bara daca vrea, ar fi mai mult deranj.
Pai daca esti asa sigur ca nu se duce la politie, de ce mai pui intrebarea asta?
Eu tot nu pricep de ce nu i ai dat asigurarea... practic tu dai bani si pe asigurare si pe reparatia care ar trebui suportata de asigurator
Nu o sa declare nimic respectivul, atat timp cat a acceptat bani de la tine, si ai avut martor cu tine.
Poti sta linistit.
Si daca cumva, doamne fereste, declara, cam in cat timp primesc citatie de la politie?
In primul rand, ai 24 de ore la dispozitie pentru a declara un accident fara victime. Dupa acele 24 de ore, daca politistii stiu de accident, au timp sa identifice masina, sa caute proprietarul si sa obtina informatii despre sofer.
Cand e ceva grav, depisteaza soferul in maxim cateva ore. Pentru o simpla tamponare, pot sa caute soferul si dupa o saptamana.
Dar stai calm, celalalt sofer sigur nu va declara accidentul, iar agentii de la rutiera au altele pe cap, nu stau sa investigheze tamponarile usoare; exista constatarea amiabila pentru asta.
Da, dar noi nu am semnat niciun act, nimic, doar i-am dat banii si atat. Deci parerea ta este ca el nu ar avea niciun motiv sa se duca sa declare? Pentru ca la urma urmei si-a primit banii si ar fi mai mult un deranj pentru el.
Banii pe care i-ai dat tu, cred ca poti fi considerati spaga, pentru a nu declara accidentul.
Deci nici el nu e curat in povestea asta. Mai ales ca ai martori.
Plus ca pentru el e un deranj maricel, sa declare un accident, si sa minta in declaratii, spunand ceva de genul ca tu nu ai stat cu el la discutii, pentru ca politia sa te caute pe tine.
Esti paranoic.
Tu esti vinovat pentru ca nu ai respectat distanta regulamentara fata de SUV. Daca o respectai, el isi facea linistit manevrele fara ca tu sa fii nevoit sa dai cu spatele si sa lovesti alta masina.
Ala a profitat si te-a facut de bani, ma cam indoiesc ca va merge la politie.
Stiu ca eu sunt vinovat. Sunt vinovat pentru ca am dat inapoi fara sa ma asigur si l-am lovit pe cel din spate. Nu am lovit SUV-ul care s-a dat putin mai in spate, apoi inapoi ca sa parcheze. SUV-ul nu m-a vazut, iar eu am dat inapoi sa ma feresc.
Daca nu merge la politie si se termina acolo, sunt impacat cu ideea ca m-a facut de bani.
Depinde si cat ai dat inapoi. Este posibil ca masina pe care ai lovit-o sa nu fi respectat distanta regulamentara fata de tine asa cum nici tu nu ai respectat-o fata de SUV, ceea ce il face si pe el vinovat de accident in aceeasi masura ca si tine, chiar daca tu ai fost cel care l-ai lovit, el nu avea ce sa caute la mai putin de 5m de tine.
"Uite un dobitoc care da cu spatele fara sa se asigure! Stiu ce fac, ca sa nu intre in mine, voi da eu cu spatele fara sa ma asigur!"
De când cu tipa aia pe care a întâlnit-o prin Constanța, la mare, care s-a dovedit a fi băiat, are traume cu intratul corpurilor străine în el.
A avut nevoie doar de un moment și toate frustrările au ieșit din el.
"Nu și de data asta, Marcel/a".