Da, poti cere dovada de la politie, de unde ai dat sala. Este valabila 7 zile. Permisul va sosi prin posta romana, serviciul expres. Verifica datele din el cand soseste. Felicitari, condu prudent!
Da, iti pot elibera dovada pana cand primesti permisul. Primesti alta valabila 15 zile si in momentul in care ti-l suspenda, dar sper sa nu o primesti prea curand pe aia
Eu am dat in septembrie (in Bucuresti) si a doua zi m-am dus sa il iau. Nu cred ca se mai trimit prin posta, mai bine te duci tu sa il iei. Te duci si vezi daca ti-l poate da, si daca nu intrebi de acea dovada.
Apropo, permisul se ridica de la DRPCIV din pipera (adica unde ai dat examenul teoretic)
Mie mi-a spus examinatorul sa ma duc miercurea viitoare sa il ridic de acolo (DRPCIV Pipera), si vreau sa conduc cat mai curand, de aceea am spus de acea "dovada", o sa ma duc vineri sper sa fie gata permisul, daca nu sper sa fie adevarata treaba cu dovada si macar sa o iau pe aceea. Tie ti-a spus examinatorul sa te duci a doua zi?
Mie nu mi-a spus (probabil a uitat) si l-am trebat pe instructor care mi-a zis ca de refula se dau in 1-2 zile. Acum e problema cu nebunia asta cu schimbarea permiselor. Poti sa te duci sa intrebi daca ti-a iesit permisul, daca nu, oricum nu faci drumul degeaba ca intrebi de dovada..pentru ca, normal, si aia ar trebui sa se ia numai de acolo.