Dupa 'ambalaj' toti instructorii sunt seriosi, si au experienta, dar practic, invatati elevii altceva decat sa conduca la examen?
Pe mine m-a vazut instructorul mai vitezoman, si m-a luat pe un drum de munte, sa-mi arate cum sa conduc sportiv, fara sa-mi rup capul. Ala e instructor, nu cei care spun ca in Romania legile te protejeaza, si invata elevii sa se abtina, in loc sa invete limitele.
Foarte buna opinia...deci daca limita elevului e de a merge cu 250km/h trebuie invatat ca atare! La ce naiba s-au mai inventatat si legile astea? Pai sa-ti spun eu copilasule VrumVrum POC...TOCMAI CA SA NE APERE DE CEI CA TINE! Nu mai confunda strada cu o pista de concurs unde probabil, adica sigur te-ai face de ras.
POC-ul n-a venit inca Si nici nu trebuie sa vina, asta e ideea.
Poate asa se vede "de afara", dar eu pun problema altfel: nu avem autostrazi, distantele de la 300km in sus pot dura si o zi intreaga, la noi in Romania. Masinile pot, legile nu permit. Varianta de mijloc e antena de statie, si mersul pana la 100km/h in localitati. Asta e realitatea. Invatati elevii dvs. la ce trebuie sa fie atenti cand fac acest lucru? Ca pana si cei mai cuminti ajung intr-un final sa se "tina" de trafic, si daca se tin de volan nevinovati, invatati ca la 50km/h, ca nu se intampla nimic, o vacanta Timisoara - Constanta se poate incheia cu inmormantare.
N-am ajuns decat la 230km/h, nici nu-mi doresc mai mult, avand in vedere ca locuiesc intr-o statiune montana. Sunt constient ca dupa 140, indiferent de masina, nu mai pot actiona eficient in limita vizibilitatii, asta luand in calcul un carosabil uscat, nu patinoarul de acum.
Dupa cum ati vazut problema, inseamna ca sunteti un alt instructor de semafor.
O zi buna!
P.S.: Legile s-au invatat ca sa poata conduce si femeile, si ca sa aiba incepatorii un punct de reper.