Este foarte interesant. Ideea este ca trebuie sa te concentrezi mai mult la drum si la posibilele capcane din drum.
Nu am condus... dar am fost pe locul din dreapta si mi s-a parut super...super adrenalina...
Si eu am condus pe drumuri din padure, prin balti de noroi, si a fost interesant, placut. Nerabdator sa mai incerc experienta.
Salut...
Nu am condus masina dar am condus un KTM (enduro) cum vrei sa-i zici si dupa parerea mea ii mult mai tare decat intr-o masina:X:X ai senzati calumea pe un KTM:X:X. mai ales cand treci prin baltoace si zboara apa peste tot:X
@ZAZUtotea si in cativa ani o sa traim in niste haine de plastic pentru a ne proteja de mediul exterior, masinile or sa fie facute exclusiv pentru sosele si cei care merg offroad vor fii bagati in inchisoare pentru vecie.
Da am condus masina offroad, 4x4, buggye, quad, atv, enduro, si mai toate offroad, este un sentiment tare misto, simti puterea masini aleia, te simti liber cand mergi printr-o padure. Este un sentiment tare misto.
@ZAZUtotea am condus, asta nu inseamna ca au fost si ale mele, eu doar un buggy chinezesc am avut, si pe ala, surprinzator, l-am stricat pe asfalt, nicidecum pe teren accidentat, nu am condus nici Hummer. Acum daca intram in datele tehnice ale masinii, sa stii ca nu toate sistemele turbo ale unei masini offroad costa la fel, poate costa si 300 de euro, poate costa si 10. 000... asa ca nu este un pret fix pentru o categorie de piese. Un prieten de-al meu are un toyota hilux, este usor modificat doar pentru teren accidentat, iar cand l-a pus pe stergatoare l-a costat 12000 euro, o parte din suma a acoperit-o el, o parte sponsori si firma de asigurari care era si ea la randul ei unul dintre sponsor. Nu iti iei Jepp-ul care in mod normal nu il plimbi pe sosea si il pui offroad, fara sa te gandesti la anumite riscuri, daca faci o pasiune din asta, cauta sponsori, cauta firme care sa iti furnizeze piese la cel putin jumate de pret, nu poti sa te arunci in cap doar ca ti-a venit tie sa iei Suv-ul familiel si sa te dai cu el pe pasiune.
Ai bani mai alex, un 4x4, un quad, un atv, ai uitat hammerul.ma gandesc ca toata lumea are in romania masinile astea si isi permite sa le faca praf, OFF-ROAD. da cand iti intra apa la motor, si te costa 2000 de euro, ai auzit? sau cand iti face praf turbo-ul, ce zici? ce, te costa asa o nimica toata, numa vreo 800-1000 de euro.chiar imi place de voi! pana si 4x4 are probleme in mlastina, daca costa pana in 80. 000 de euro.