| tralesh a întrebat:

Audi A4 b6 2002, modul
confort an 2001 8E0959433AD, asta este modulul care mi.a fost inundat, in urma cu cateva luni, pare sa nu mai aibe vreo salvare, cam toti electronistii mi.au spus asta. Acum. vreau sa precizez ca am achizitionat niste scaune s-line, cu functie de control lombar, si daca as lua acelasi modul, acea functie nu ar functiona, oricum aces modul nu se gaseste... masina are trapa. nimeni nu vinde aa ceva, am un prieten cu acelasi model, toate functile mele, inafara de trapa, voi imcerca sa ii conectez modulul la mn, dosr pt a.mi deschide portbagajul, nu l.am mai deschis de luni bunelaughing. oare v.a putea afecta asta modulu lui? Trapa mea sigur nu v.a functiona cu acel modul. inse restul functilot ar trebuii sa mearga. si sa nu uitam ca butucul de la protbagaj nu mai merge, iar cel din usa nu se potriveste cu cheia, nu am curet pe
jumatate de masina, usile din spate nu se inchid, iar portbagajul nu se mai deschide... Acum intrebarile mele. exista vreun modul de confort, cu functile gramuri fata electrice(eu pe spate nu am, dar nu pot spunr ca nu as vrea sa.mi pun vreodata electrice, indiferent) + incalzire scaune+ reglaj lombar+ trapa, va rog, spune-timi codul acestuia daca exista si ati auzit de asa ceva. daca nu, cine stie, il rog sa.mi spuna codul pt modulul de confort full options, cel care le are pe toate, toate functile posibile, acela daca v.a fii codat, v.a functiona 100%. Va multumesc, astept raspunsurile voastre.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

„oricum aces modul nu se gaseste..."
===
Ba se găsește; și nici nu costă chiar o avere:
http://www.ebay.co.uk/......1696490457
https://www.willhaben.at/......147058038/

2 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Cauta la dezmembrari acest modul, si du-te la cineva care are diagnoza sa iti reactiveze toate functiile care erau active pe cel vechi si gata, ai rezolvat totul.
Nu te complica cu alte module ca nu vei rezolva mare lucru.

| tralesh explică:

Ok, si cu acelasi modul, cum
voi face sa functioneze reglajul lombar de la
scaune?:3