Hai sa-ti spun parerea mea :
-mie imi plac mai mult BMW-urile, dar aici aleg fara sa ma gandesc A8
Dar hai sa iti spun ce as alege eu facand o comparatie pe clase :
-BMW seria 3 vs Audi A4 (aleg BMW)
-BMW seria 5 vs Audi A6 (aleg seria 5)
-BMW seria 7 vs Audi A8 (aleg Audi A8)
-BMW X3 vs Audi Q5 (aleg Q5)
-BMW X6 vs Audi Q7 (nu stiu ce as alege, probabil X6)
Si lista e lunga...
La BMW nu imi place culoarea aia portocalie din bord, au scos masini extraordinare dar culoarea aia nu au schimbat-o, e ca la Logan.
La BMW imi place mai mult decat la Audi computerul de bord (ma refer la consola aia)
Cat despre culoarea din bord, cel mai mult imi place cea de la Mercedes.
Oricum, sunt masini extraordinare facute de nemti si asta spune tot. salut
Generale Clasa Lux
Caroserie Sedan
Lansare An Lansare 2005
Performanta Viteza maxima 250 km/h
Acceleratie 5. 2 sec 0-100 km/h
Motor Motor 6. 0 FSi
Capacitate cilindrica 5998 cc
Numar cilindri 12
Putere maxima 450 CP
Cuplu maxim 580/4000 Nm/RPM
Standard poluare Euro 4
Consum Mixt 13. 9 L/100 km
Limuzina germana va dispune de o transmisie automata cu opt rapoarte si de sistemul de tractiune integrala Quattro. In ceea ce priveste performantele lui A8 L, acesta accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 4. 9 secunde, iar viteza maxima pe care o poate atinge este de 250 km/h. In momentul lansarii acest W12 va fi singurul propulsor disponibil pentru nava amiral a germanilor, urmand ca in viitorul apropiat Audi sa introduca si alte unitati diesel sau pe benzina.
Audi A8 L se diferentiaza de modelul din care provine prin dimensiunile marite. Astfel, nava amiral masoara 5. 334 cm in lungime, iar ampatamentul a crescut pana la 3. 121 cm. Agresivitatea calma a lui A8 L este transpusa de inginerii germani si la interior, acolo unde confortul se imbina cu luxul. Pentru cei care isi doresc un astfel de model, Audi a pregatit pentru pasagerii din spate doua scaune imbracate in piele, incalzite si ventilate care isi pot modifica grosimea. Toate aceste optiuni, precum si masajul sau miscarea scaunelor vor putea fi actionate prin intermediul unei console centrale.
Audi A8 L dispune de o climatizare pentru patru zone, controlata de 25 de motorase. Pentru momentele de plictiseala Audi a pregatit pentru clientii lui A8 L un sistem audio de 1. 400 de watt, alcatuit din 19 boxe produse de Bang & Olufsen si doua ecrane LCD care masoara 10. 2 inch.
eu as alege BMW seria 7 deoarece este O limuzina unica ce imbina caracteristici deosebite: prestanta cu performanta impresionanta, forta cu stilul, suveranitatea cu eleganta. Din orice unghi ai privi BMW Seria 7 descoperi atat o limuzina de lux, cat si un automobil sport. Unicitatea sa este subliniata de noile motorizari si de optiunile exceptionale.
Fi atent bmw seria 7 consum mai mic si tata hooo i bmw ceva mai tare ca audi
Pai depinde ce fel de masina preferi daca preferi una buna dar care si consuma mult sau o masina buna dar care are un consum mai mic...audi a8 este mare dar fiind o marca a modelului Audi are un consum mai mic fata de Bmw seria 7 care un consum mult mai mare decat Audi. Privind raportul preturilor iesi in avantaj cu un audi http://www.youmago.ro/object/view/audi-a8l-6-fsi-quattro-tiptronic/20468 (Audi) http://autos.yahoo.com/2010_bmw_7_series/ (BmW) si comparati singuri...sincer prefer un audi A8