Ba voi sunteti nebuni? Ce intrebare e asta? Audi Q7 e masina de fite si in rest e varza. E uriasa, extrem de lunga dar cu spatiu putin in interior si portbagaj raportat la marime, e numai plastic, aia numai masina de om serios nu e. Daca vrei SUV si serios mergi pe Discovery 4, Mercedes GL, Toyota Land Cruiser... dar nu Q7... sa fim seriosi!
Daca vrei lux iei audi, daca vrei munte in general....land 100%. http://www.autostiri.info/
Clar Q7, e o masina de lux si daca vrei ai si viteza cu ea, arata exceptional, iar dotarile sunt mult mai multe la audi decat la land rover. land roveru e mai mult pentru oameni mai invarsta (parerea mea), un Q7 e mai pentru tineri si la piese, e mai ieftin audi decat land rover. designul interior exterior nici sa nu mai vorbim. eu daca as avea banii aia, clar mi-as lua un Q7. crede-ma, m-am interesat f mult de masina asta.
Pentru drumurile din Romania eu zic Discovery 4. Daca vei circula doar in Ro cel mai bun e Discovery 4, pe autostrada e putin greoi la acceleratie dar nu te faci de ras
Lasa audi ca nu-i marca tare land roverul ca ie foarte tare eu am un bmw x6 varianta m e bomba pe asfalt in 5. 8 secunde ajunge de la 0-100kn/h si are motorul de 5. 6 pe benzina consuma undeva 14 /100 dar e faina masina iti recomand bmw x5 bmw x6 si land rover disscovery 4 dar si un mercedes ml din 2011
theROOcKsTArr întreabă:
AdeLinaLoveHorses întreabă:
stiflers41 întreabă: