De zgârciti ce sunt...fac taxi de 7 ani, nu am observat nici o diferență la consum cu rezervor plin sau gol, cu un plin tot cam 1000 km merg.
Mi se pare o pierdere de timp sa mergi de 7 ori la benzinărie pe săptămână în loc să mergi o dată...
Nu au bani si baga putin. La a mea intra 250 lei un plin si e sport ma refer la benzina 99+
Cred ca sunt zgarie branza acei taximetristi care fac in regim propriu, adica au masina inscrisa la o firma de taxi dar ei o fac cu taxiul lor si-s independenti, intelegi cred la ce ma refer adica sunt diferiti de taximetristii aia care lucreaza propriu-zis la firma.
Si daca masina e mai usora cu 50 de kg oare asta conteaza si creste asa de mult consumul? 50 de litri de combustibil pentru un auto mai ales daca e diesel e fix pix
E ca si cum la o masina de 1000 de cai o pui sa traga o bicicleta ca sa exagerez cu puterea exemplului
Pai tot pe acolo e man, lira e 5, 70 de lei deci in UK platesti cu 27 de lei mai mult, cam un pachet de tigari la noi si tu dragul meu ai salar de barosan transformat in banii nostri de peste 3000 de lire
Deci e mult mai scumpa viata la noi, ca sa faci un plin cu 250 de lei de exemplu dintr-un salar de 1400 de lei e vai si amar astia nu vad plinul nici 1 data pe an, eu il fac si de 2 ori pe luna bine cand am plecari pe distante mai lungi, deci le plang de mila celor cu bani putini si care baga benzina de 30 de lei adica cat picura pompa
Este o chestie general-valabila, umpli pana la jumatate ca sa ai cu ce merge, dar sa fie si masina usoara... economie chipurile.