| IAmDepressiveSoGetTheFuckOutOfMyWay a întrebat:

Azi eram prin oras si am vazut un accident. Am vazut cum a decurs si intrebarea mea este:
Daca un sofer care face dreapta cu semnalizare este lovit de unul care intra in depsire pe contrasens, a cui este vina?
Tine cont ca erau intre 2 statii de autobuz si chiar in fata unei traceri de pietoni. Soferul care a facut dreapta dorea sa intre intr-o parcare.
P.S. Nu au fost victime din cate am vazut. Soferul care a intrat in depasire a fugit, dar cred ca l-a prin cineva, ca s-a intors.
Sunt extrem de curioasa.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu am inteles exact situatia; Daca ala facea dreapta, cel care depasea l-a accidentat frontal, intrand pe banda sa cand acesta era oprit/incetinit ca sa iasa din banda spre parcare? Daca e asa, nu are absolut nici o vina cel care intra in parcare, practic abia se misca, in banda lui. Daca se mai pune si ca a depasit pe trecere celalalt, clar e vina lui.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In ce zici tu e culpa comuna. asta care facea dreapta daca intra pe o strada unde trebuia sa dea prioritate, trebuia sa dea prioritate la toti, inclusiv cei de pe contrasens.

Ala care facea depasirea probabil ca nu o facea legal daca zici ca era si trecere de pietoni pe acolo

| IAmDepressiveSoGetTheFuckOutOfMyWay explică (pentru suntserios):

Merci. Eu eram in masina din spatele celei care vroia sa intre in parcare si am vazut ca ala de pe contrasens a aparut de nicaieri.

| viotedy a răspuns:

Ala cu depasirea clar e vinovat.

| Fferdy a răspuns:

Cel care a depasit.