Se stie ca femeile nu sunt bune la volan, cel mai bine este sa fi atenta ca acum ai scapat usor dar daca era un om si il loveai sau un copil era grav faceai puscarie, daca nu esti stapina pe volan nu ai acest talent cel mai bine renunță acum pana nu faci vreun accident mortal si atunci tot asa o sa crezi ca nu din vina ta, ba da si acest accident minor este din vina ta ca nu te ai asigurat dai cu spatele dupa ce te asiguri ca nu este nimeni in parcare sau tu nu esti in dreptul vreunei masini parcate, acum o sa i ei amendă la politie si poate ti se va retine permisul vei fi pieton, nici o pagubă, mai bine circuli cu metroul decat asa.
Decat sa iti dai cu parerea rautacios si sa ataci aiurea, mai bine gandesti de 2 ori inainte sa scrii. Se putea intampla asta si unui barbat la volan. Daca tu imi dovedesti mie ca nici un barbat pe lumea asta nu a avut un impact de genul, atunci poate mai discutam. Pana atunci, invata sa nu mai ai aceasta gandire, ce crede ma ca iti dauneaza ca ok.
Cine da cu spatele este vinovat.
Trebuie sa te asiguri ca nu ai vtreo batranica care se apleaca sa culeaga vreo moneda sau un copil, sau vreun idiot care nu te lasa sa-ti termini manevra.
Chiar daca eu m-am trezit cu el direct in spatele masinii? Adica el a iesit fara sa se asigure