| Vadik a întrebat:

Azi ma oprit politia si au cerut actele! Dar de unde sa i le dau dac nu aveam nimica! Nu era pusa centura + asigurarea + revizia tehnica + permis nu am! si mi-au zis asa: du-te acasa si adale ( am zis c le am acasa)! am ajuns acasa si m-am gindit c nu ma mai duc! Am procedat corect? si ce mi se cuvinte p/u asta dac ma mai prind odata?
mersi anticipat

11 răspunsuri:
| rosto a răspuns:

Ti-au luat datele din buletin?
oricum, nu pare tocmai credibil ce ai zis tu, dar o fi thinking

| rosto a răspuns:

Pai numarul ti-l poate lua si fara sa vezi tu happy or fi fost niste militieni la sfarsitul programului sau care munceau cu 25% mai putin :p

| Ady00pk a răspuns:

In primul rand trebuia sa le aduci! nu te joci cu politia dupa cum ai tu chef! in al doilea rand daca o sa te prinda tot acei tipi nu o sa mai fie asa ingaduitori cu tine daca e sa nu ai actele te vor scotoci pana gasesc ceva ce nu le convine.De facut nu cred ca au ce sa iti faca. Dar ai grija sa ai actele mereu pentru ca nu se stiehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce carte ai citit fragmentul? ( adolf )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce carte ai citit fragmentul ? ( adolf )

| Sweet00gum a răspuns:

Nu ti-au luat nr de la masina? cum sa circuli fara permis? esti curajos ( si inconstient tongue )

| anotherhumanbeing a răspuns:

O doamne! un infractor pe TPU laughing)

| Vadik explică:

@ rosto asa a fost! ma gindesc sau politistii is prosti ca mi-a permis s ma duc sau nu stiu ce...

| Vadik explică:

@chrissti ce mi-a fost uimirea! nu mi-a luat absolut nimic!

| crisssexee a răspuns:

Pai precis ti-au luat nr de inmatriculare.sau nici pe alea nu lae aveai*)))

| nniiccoollaaee a răspuns:

da vadim ce sa zic imi pare bine ca nu te-ai pierdut cu firea si vad ca politia din moldova nu e ca aia din Romania, ai scapat cel mai eftin bravo dar ti-am zis si iti mai zic sa ma asculti cind iti zic sa nu ei masina sa nu o ei daca ma ascultai nu te opreau aseara big grin