| Atotstiutorul8888888 a întrebat:

Ba frate, unde e politia rutiera in tara asta? De ce nu-si face treaba? Azi mergeam cu masina pe strada si deodata se baga un cocalar cu BMW in fata mea, de era sa fac accident. Se baga in fata, merg cu viteza, se cred smecheri, domnule! Dar politia unde-i? Asa s-a dus dracului tara asta ca politia inchide ochiul la ce magarii face ala care a dat banul.

6 răspunsuri:
| Mirel4412 a răspuns:

Politia nu e omniprezenta

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si tu chiar crezi ca sunt atatia politisti ca pot sta pe fiecare drum public la cate 100 de metri?
Si putini politisti mai inchid ochii acum, cei mai multi isi fac datoria.
P.S. Un pic de civilizatie nu strica, nu esti "ba" cu toti utilizatorii.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ciorile au Bmw si Mercedes dar carnet nu au fiindca nu au studii, nu stiu sa scrie nu stiu sa citeasca nu au decat 2 clase si alea vai de ei cum le au facut, ca nu toti sunt cititi si scoliti ca Mădălin Voicu, el stie si limbi straine are facultati e doxă de carte, dar ca el din etnia lui sunt putini care sa fi invatat carte, toti au masini aduse sau furate de prin Germania si le cconduc aici fara sa stie legi de circulatie, cu permise luate pe mită.Pe șpăgi grase.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Trebuie sa iei si tu atitudine, nu doar politia.
Pune o camera de bord, inregistreaza cocalarii si posteaza clipurile pe net, trimite-le si politiei. Cand apar imagini scandaloase in mediul online, ca sa nu se faca de rusine, politia se autosesizeaza si identifica idiotii.
Uite un exemplu: https://www.monitorulsv.ro/......-politisti

| darrio2007 a răspuns:

Aveai prioritate?

| UserRo10 a răspuns:

Simplu. Daca ai camera de bord poti face plangere pentru sicanare in trafic si va fi sanctionat
Si sa nu vina postacii ca nu e valabila filmarea ca nu e asa. Orice proba video este luata in considerare