| maaluuu a întrebat:

Baieti, care sunt cele mai tari si bune masini? :d big grin

Răspuns Câştigător
| RB26DETT a răspuns:

Ca masini rapide, hypercar si megacar, Bugatti Chiron si Koenigsegg one:1, astea mi se par acolo sus!
Dupa care ar veni Tesla model S p90D care imi place enorm, o masina superba ce ascunde 2 monstri, 1 cuplat la rotile din fata si celalalt la rotile din spate accelerand in cam 3 secunde pana la 100 km/h la doar ~100 000 euro, pentru o asa performanta eu zic ca merita pe deplin sa platesti atata! Nu zic de consum si de faptul ca poate avea 7 locuri + ca este o masina foarte sigura!
Sub asta ar fi orice altceva in afara de majoritatea europenelor, nu-mi plac alea nemtesti nici sa n-aud de ele, scumpe si problematice, ruginesc in 10-15 ani dupa ce au iesit de pe linia de asamblare, prefer suedezele si japonezele! Altceva sa nu aud! Cat timp este Subaru, Mitsubishi, Toyota, Honda si Volvo eu unul sunt multumit, mai sunt si masini bune in lumea asta numai ca romanu doar cu gandul la made in germany ca doar ce sa faci, nemtii cei mai buni, cei mai tari! Daca nu esti de acord cu parerea mea, iti poti lua o masina nemteasca care intr-adevar, la sportivitate le-ar cam bate [daca iti iei motorizarea de top] pe alea 'accesibile' enumerate de mine dar la siguranta, confort, rezistenta si fiabilitate niciodata!
Ti-o spune un posesor multumit de Volvo care nu si-ar da masina pe o nemteasca nici cu 10 ani mai noua!

32 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns (pentru maaluuu):

Pf, ai stricat tot momentul.mi-am luat jucariile si am plecat.Paaa maaluuu.

| maaluuu explică (pentru WaterDrop):

big grin Noapte buna

Întrebări similare