Ia Golf 4 cu tractiune integrala si este de 15 ori mai bun decat Logan sau Nexia, ca sa nu mai adaug ca daca il iei pana in 100.000 de km il ti de 3 ori mai mult decat pe un Logan nou!
Daca iti iei logan ia-ti 1.5l diesel celelalte sunt varza mai ales ala 1.2, si daca ti l iei nou prin programul rabla cu 3 vouchere te va duce pe la 5 000E un logan 1, 2 chel
Frate decat sa iei laturile nemtilor mai bine ei un logan nou.Are si tata logan din 2008 130 000 Km si nu s-a stricat niciodata si nici nu a umblat cu ea si merge fb si tin sa precizes ca la munca a avut un logan ambiance care avea de 2 ori mai multi km si mergea parca mai bine decat masina noastra.Decat sa iei o rablagitura din occident aruncata de respectivii care nu mai au nevoie de ele mai bine iti ei o masina noua cu motor bun frantuzesc ca daca era romanesc dadea faliment de mult.Mult noroc!
Daewoo Nexia asta suna a masina de spalat. in fine recomandarea mea Audi A 4
Frate m am gandit la logan pentru ca este mai ieftin prin programul rabla cu 3 vouchere si 1000 de euro il iau.
Cred ca ar trebui sa te orientezi spre un golf 4 sau 5 dar fara tractiune integrala deoarece consuma mult