BMW E30 deși nu sunt un fan înfocat al lor, ai dat două mașini la alegere și asta ar fi recomandarea mea
O japoneza de 3 usi face cat alea 2 in fiabilitate. Alea germane sant facute sa se strice devreme
De ce ar cauta lumea in 2021 asemenea porcarii vechi, adica daca esti vreun pasionat de tuning si dispui de 1 milion de euro si vrei sa iti faci din cand in cand un proiect de asta cu motor interne si totul schimbat parca merita, dar asa?
Dintre cele doua mi se pare mult mai placuta la aspect E30, dar din cate imi dau seama are tractiune spate si asta o face greu manevrabila.
O intrebare pentru tine si toti manelistii care dau muzica tare din E46 lor vechi si harbuite, nu s-au ieftinit inca? ca-s mai ieftine ca un tv OLED bmw-urile e46
Le-am avut pe ambele. Pot spune ca E30 este peste 190, doarece: 190 este mai greut decat E30, iar motoarele de pe 190 nu sunt cine stie ce ca si putere, sunt chiar slabute. In schimb E30, chit ca este mai scump decat 190, isi face treaba foarte bine si cu un 1.6, valoarea lui creste de la zi la zi, iar un aspect personal este ca E30 araata mult mai wow decat 190 si la interior, dar si la exterior
CalinTenteaOctavian întreabă: