Hai sa iti spun ceva... dupa mine e mai bun black rider am avut unul si pe el am invatat trickurile esentiale ca de ex : 180 buny hop transfer si altele dar acum cum vrei tu
Eu am black rider si sunt multumit de el (tinand cont ca st incepator).am mers si cu un dhs jumper si este praf pe langa blsck rider outdoor.dar daca vrei sa iti iei un bmx bun iti trebuie peste 700 de ron
Eu am un Bmx Black Rider Outdoor si merge super! Am schimbat cateva piese ca sa arate ca a riderilor.Bitza e destul de grea dar e mai buna pentru trickuri decat Dhs Jumper.Am trecut de stadiul de incepatori asa ca saptamana viitoare imi iau We The People Arcade 2011 black(are 11 kg).E alegerea ta!
Succes la ride!
Habar n-aveti ce buna e firma DHS in toate tipurile de bicicleta nu doar Bmx eu am Jumper si mai am un Martrix ambele de la DHS, cele de la DHS sunt si la un pret convenabil
Ma eu ce sa zic am un bmx dhs jumper nu am mers pe Rider dar, eu ma multumesc cu jumper si ca sa stii, are 15 kg nu 20...si un prieten de al meu tot jumper are si are 13 kg! Eu zic JUMPER!
(si am doar 12 ani)
veronica_1994 întreabă:
David24876 întreabă:
led889 întreabă: