Văzusem într-o zi pe stradă o mașinuță super mică și super draguță, cu un singur loc; cred că era jumate cât un matiz, cam cât un DaimlerChrysler. Şi era Mercedes :X. Mi-a plăcut la nebunie maşinuţa aia. Dar nu știu ce tip de Merc. era...
Nici nu stiu ce masina ar fi pentru catg. B1, doar un ATV poti conduce fara sa te ia politia la intrebari si verificari de fiecare data sau poti falsifica putin actele, in loc de 700, poate "greseste" si trece 550
Nu stiu ce satisfactie poti avea intr-o masina de 500kg
Nici Loganul nu pleaca in urmarirea ta, se urca politistul pe bicicleta si tot te prinde
Bun, deci asta e pierdere de timp. Altfel spus, un moft prostesc.
Daca tot vrei sa conduci mergi la karting si o sa ai acolo viteza... Insa, cu kartul nu poti merge pe sosea doar pe circuitul de viteza.
Ehhh.de asteptat:-J
Oricum imi da tata masina si acum
Si sincer, un Matiz.
Nu prea imi plac, si prbl de bani nu prea se pune, da ma rog.
Oricum sa nu deviem de la subiect, eu vreau cateva masini pentru B1
Ehh maryus, nici eu nu prea as avea mare satisfatie intr-o masina de 500 de kg.ca tot mai bune st masinutele lui tata:X
Da oricum masina de la intrebarea postata de mine, ia ceva viteza, ca alt smart nu-mi place. si sa ajungem iar la Lastun nu prea cred
Pentru smartul ala iti trebuie categoria B, pentru B1 trebuie sa aiba un motor mai mic de 50 cm3 cubi