| Mădălina_2296 a întrebat:

Bun, deci.
Am vorbit cu taicamiu.si zicea ca daca eu chiar nu mai am rabdare pana la 18 ani, sa dau de permis, pot d cu el de subcateg. B1...
Asta e clar, sigur asa fac. dar prbl este ca.

O masina pentru aceasta subcateg. trebuie sa aiba intre 400-550 kg si peste 45 cmc, iar ce masina imi place mie, micuta este Smart roadster http://www.arabam.com/fuar/2002/paris/mmc_smart_roadster _xx.jpg
acteasta e masinuta:X, dar are 790 de kg.si alte masini micute nu prea imi plac, mai sunt Wv lupo, mai sunt cateva

Daca cumva mai stiti, va rog dati-mi si mie cateva [-O<

Multumesc;;)

7 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

Văzusem într-o zi pe stradă o mașinuță super mică și super draguță, cu un singur loc; cred că era jumate cât un matiz, cam cât un DaimlerChrysler. Şi era Mercedes :X. Mi-a plăcut la nebunie maşinuţa aia. Dar nu știu ce tip de Merc. era...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu astepti pina la 18 ani, iti iei o masinuta ieftina, un matiz, de exemplu, ieftin si ok iar de restul de bani te plimbi de te plictisesti? Dupa ce ti-ai facut mina, poti trece la ceva mai " special ".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici nu stiu ce masina ar fi pentru catg. B1, doar un ATV poti conduce fara sa te ia politia la intrebari si verificari de fiecare data sau poti falsifica putin actele, in loc de 700, poate "greseste" si trece 550winking
Nu stiu ce satisfactie poti avea intr-o masina de 500kg laughing
Nici Loganul nu pleaca in urmarirea ta, se urca politistul pe bicicleta si tot te prindelaughing
Bun, deci asta e pierdere de timp. Altfel spus, un moft prostesc.
Daca tot vrei sa conduci mergi la karting si o sa ai acolo viteza... Insa, cu kartul nu poti merge pe sosealaughing doar pe circuitul de viteza.

| Mădălina_2296 explică:

NU.
pana in 1000 de cmc.
Da kg sunt mari...
blushing

| Mădălina_2296 explică:

Ehhh.de asteptat:-J
Oricum imi da tata masina si acum blushing
Si sincer, un Matiz.
Nu prea imi plac, si prbl de bani nu prea se pune, da ma rog.
Oricum sa nu deviem de la subiect, eu vreau cateva masini pentru B1 happy

| Mădălina_2296 explică:

Ehh maryus, nici eu nu prea as avea mare satisfatie intr-o masina de 500 de kg.ca tot mai bune st masinutele lui tata:X laughing

Da oricum masina de la intrebarea postata de mine, ia ceva viteza, ca alt smart nu-mi placehappy. si sa ajungem iar la Lastun raised eyebrows nu prea cred laughing

| Zorro a răspuns:

Pentru smartul ala iti trebuie categoria B, pentru B1 trebuie sa aiba un motor mai mic de 50 cm3 cubi