anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna a-s dori un sfat sau mai multe din partea cuiva care a trecut prin asta s-au macar stie cum este.
Spuneti-mi va rog ce sa fac sa scap de emotii la traseu pentru permisul de condus.Am picat sala din prima dar am luato a doua ora si am picat la traseu din cauza problemei isteia + ca mai erau multi acolo unii dintre ei care erau ingrijorati ca nu se vor descurca si vor pica.Nustiu ce sa fac cum sa fac sa scap de problema asta mai ales ca de cand luam ore de condus nu aveam treaba cu asa ceva dar acolo m-am taiat, tot tremuram si imi batea si inima de frica.
Va rog mult ajutati-ma ce sa fac?!
Multumesc mult!

3 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

In primul rand daca Doamne fereste pici nu este un capat de lume se intampla. Si marii piloti au picat traseul de la scoala de soferi nu dau nume fiindca imi este foarte bun prieten dar exista un pilot care activeaza si acum in campionatul intern de raliuri care a picat de 14 ori examenul, de 9 ori sala si de 5 ori traseul. Stai linsitit, fi calm, gandeste ce faci si concentreaza-te la traseu nu la altceva, fi respectuos cu militianul desii eu iti dau sfatul asta dar nici o-data nu ii respect fiindca nu merita si ai toate sansele sa il iei daca esti calm si atent.

P.S.
Daca esti o fire foarte emotiva vorbeste cu medicul tau sa nu iei cevea prea tare ca sa nu te poti concentra dar sa iti prescrie un calmant slab sa nu mai fi incordat in timpul examenului dar nici atat de puternic incat sa adormi sau sa nu te poti concentra si iei o pastila sau o jumatate de pastila cu 30 de minute inainte de traseul sau cu cat iti spune medicul!

| MaryNepotu a răspuns:

Poi ai masina personala? Daca da du-te undeva unde nu te prinde politia si exerseaza undeva in camp sau asa ceva! bafta

| AI3x a răspuns:

Pai la tine unde este problema cand esti in masina sau cand este politaiul langa tine? daca este faza cu masina urmeaza sfatul lui MaryNeputu dar daca e faza cu politaiul incearca sa nu il bagi ibn seama