| GeorgyGeoClau a întrebat:

acum 3 zile am luat traseul. Ma framanta in schimb o chestie pe care am facut-o atuncea la examen. Deci, eram pe cedeaza trecerea si urma sa fac la dreapta. Incetinesc, vad ca vin masini din partea stanga si opresc sa le acord prioritate. La un moment dat un sofer care a vrut sa fie amabil, mi-a cedat trecerea, iar eu, pricepand mesajul am trecut, examinatorul nezicand nimic. Dupa examen, incep si ma mai uit asa pe la niste sfaturi legate de examenul de traseu si vad ca unul din sfaturile legate de examenul de traseu era despre faptul ca in timpul examenului daca cineva vrea sa iti acorde dreptul sa treci desi tu esti pe "Cedeaza trecerea" sa ii ignori mesajul si sa respecti in continuare regula. Daca v-ati aflat si voi in aceasta situatie la examen, cum ati procedat?

Răspuns Câştigător
| anamariarot a răspuns:

Daca politistul ti-a dat admis, e ok, dar pe viitor lasa-l tu pe el sa treaca. Erau niste nesimtiti prin capitala care iti faceau semn sa treci, desi ei aveau prioritate si cand ajungeai in mijlocul intersectiei ii pupai masina, ca se bagau in fata ta CHIAR DACA EI TI-AU FACUT SEMN! Iti vor spune ca nu le-ai acordat prioritate, iar ca sa nu mearga cu tine la politie unde sa mai platesti si tu o amenda, sa ramai fara permis, iti cer o suma maricica de bani.

| GeorgyGeoClau explică (pentru anamariarot):

Da, mi-a dat admis si nici nu mi-a reprosat ceva la faza aia. Abia dupa examen am aflat de pe internet ca n-ar fi corect. Multumesc de sfat.

2 răspunsuri:
| swdyefed a răspuns:

L as intreaba pe profesor si atunci as stii ce sa fac.Dar dupa mine ar fi ca daca iti da prioritate sa treci.