| anonimusszkkkhhf a întrebat:

Buna, acum cateva zile am dat traseul si l am picat, am inteles ca se astepata 2 saptamani pana la reprogramare, si in aceste 2 sapt instructorul mi-a spus ca trebuie sa întocmeasca el niste lucruri si taxa aceea pentru inca 3 sedinte. politistul a fost super de treaba, doar ca mi am asumat ca a fost vina mea, sper sa pic din nou cu el. intrebarea mea este daca stiti cumva daca perioada de asteptare pana la urmatoarea data progrmata va fi mai scurta decat a fost prima data, am asteptat 7 saptamani de la sala la examen, si nu as vrea sa mai asteptat atat.
pe 26 noimebrie ar trebui sa se termine aceste 2 sapt de asteptare si dupa sa ma pot reprograma. voi ce credeti, as avea cum sa fiu examinata inainte de craciun sau va dura mai mult, oare rata de persoane examinate este mai mare?
si inca ceva, instructorul imi va face progrmarea cum vrea el, adica va alege, i as putea spune cand as vrea sa fiu programata sau ii da o data oarecare?

1 răspuns:
| Whitte a răspuns:

Grija ta ar trebui sa fie invatarea conducerii. Sa mai faci cateva ore pana atunci. Nu cred ca 3 iti ajung.