| Petruuuuuuu a întrebat:

acum două săptămâni mi am cumparat o mașină pe numele meu (23 de ani) si pe talon imi scrie instrainat catre (numele meu). întrebarea este dacă pot merge cu tatal meu la taxe si impozite sa fac un contract de vanzare cumparare cu aceiasi talon sau dacă este nevoie mai intai sa inmatriculez mașina pe numele meu si abia apoi sa fac acel contract.
Multumesc!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Banuiesc ca ai contract de vanzare-cumparare cu vanzatorul de pe talon. In acest caz faci un contract de vanzare-cumparare intre tine si tatal tau, anexezi si o copie dupa cel intre tine si vanzatorul de pe talon, tatal tau merge la impozite locale pentru luare in evidenta, pe actele de inmatriculare pentru DRPCIV va fi tatal tau. Masina se transcrie la DRPCIV direct de pe numele vechiului proprietar pe cel al tatalui tau.
Tine cont ca nu poti circula cu talonul vechi decat 30 zile de la data instrainarii.

| Petruuuuuuu explică (pentru andreia67):

Da, am contract de vanzare cumparare cu persoana de la care am cumparat masina, ma gandeam ca poate trebuie sa o inscriu pe numele meu si abia apoi sa o "vand" tatalui meu. Multumesc, ati primit funda! happy

1 răspuns: