Mai ai 2 ani pana atunci si apar zeci de masini de 15 ori mai bune decat ce este acum pe piata. Daca vrei sa iti iei ceva acum ia un Golf 4 cu tractiune 4x4 si nu iti trebuie nimic mai mult, taxe mici, piese rezistente si ieftine, manevrabila, tot ce iti trebuie!
Un ARO tu ai nevoie de un BMW 320d din 2005 cu 3 usi pe motorina, aia e masina de fite.
Am si un Aro 244 dar a fost a lu bunicu si acum e pe butuci
ARO care il folosesc militarii nostri e grozav. Modelul nou scos la vanzare.
Si ai postat intrebarea ca sa te dai mare ca ai 4 masini sau ca stii sa conduci desi nu ai permis?
ia ti un logan
Ma pustiu si eu am 3 masini. bravoo tie. Nu te mai lauda ca ai ca faci ca dregi. Taci din gura si multumesti lu dumnezeu si dupa lu maicata si lu taicatu ca au ce sati puna pe masa.
Doamne iarta-ma am cerut si eu niste pareri si lume o ia ca pe o lauda bine fratilor mai bine tace-am!
A si pentru ce-i care nu sunt hateri, si eu m-am gandit tot la un golf 5, dar benzinar, pentru ca am avut o gramada de probleme cu tot felul de motoare diesel, printre care si un vw 2.0 tdi blue-motion, a dat un injector gaura intr-un piston si a trebuit refacut motorul
Parerea mea este ca e cam prea devreme. Iar masina potrivita mi se pare Golf 4 motor 1.8 deoarece este o masina grea iar cu un motor mai mic motorul e prea solicitat Iar masina sa fie Full: La 5000 Euro iti iei o masina Full si una foarte buna