Eu am un Yamaha TZR50, model 2007 si tin sa il contrazic pe Sebywarlord in privinta sunetului tobei.Eu am o toba standart, insa din cate am vazut este mai mare decat a celorlalte modele din alti ani, care da, suna aiurea.Dar se merita sa iti cumperi unul si sa te pregatesti pentru o motocicleta, TZR avand dimensiunile unui Yamaha R6, de exemplu. Explica-le parintilor tai ca este cea mai mare pasiune a ta si vrei sa iti vezi visul cu ochii, lasa apropourile si discuta serios cu ei, exemplificandu-le tot ce tine de a avea un scuter si de a te deplasa pe un scuter, poate vei avea noroc
Fara suparare dar ce ai ales tu nu e motocicleta e scuter cu carene de moto doar look-ul e de ea
eu iti zic sa ii convingi pe ai tai sa iti cumpere un scuter prima oara, te obisnuiesti pe 2 roti etc si nu sunt periculoase cel putin in ochii parintilor,tu poate le-ai aratat poze cu yamaha, ei fiind necunoscatori au vazut-o asa mare si s-au speriat, povestestele de scutere, ca au stabilitate etc spune-le ca inveti usor pe ele nu stiu, daca vrei sa iti iei scuter opteaza pentru malaguti sau aprillia iti zic nu are rost sa dai asa multi bani pentru yamaha ala, are motor de 50cmc cat un scuter, si nu ai idee cat de urat suna toba, parca e drujba cu amplificator
invata pe scuter si treci dupa la un motor mare [un cbr de 400 e f bun pentru icnepatori]
anonim_4396 întreabă:
Sketch2 întreabă: