| Ttg99 a întrebat:

Buna, am avut un mic accident cu un Bmw e39 525d... am urcat un drum in sus și la sfârșitul drumului urma o intersecție in cruce peste care am zburat cu mașina pana pe celalalt drum deoarece eram in rampa și aveam viteza, am aterizat cu fata mașini in jos de a săpat in asfalt cu puntea din fata... problema e ca imi picura puțin ulei de pe un furtun Așezat chiar lângă punte, sa fie crăpată baia și sa se prelingă sau ceva furtun?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ceai facut ma sofere ma. Speram sa nu fie chiuloasa avariata

| relian a răspuns:

Da probabil ai baia carapata, dara de ce nu verifici.Baia la masina aia este din ce material? Daca e doara din metal sar indoi deci nu crapa, Daca este din fonta aluminiu sau plastic da crapa sigur.Deci pune rotile din fata pe ceva scanduri sau stu si eu orice sa te poti uita mai bine sub ea si stergi cu o carpa si vezi pe unde curge.Asa aici de unde poate stii pe nevazute careva. Dara sigur ai ceva acolo la baie sau furtune, conectie rupta, crapata etc.

| xerxes1 a răspuns:

Bmw-ul nu are punte pe fata.Ai sapat cu altceva in asfalt.
Iar chiuloasa nu se strica(cum abereaza biciclistul) nici daca pica masina din avion.

| Violleta2022 a răspuns:

Da-o naibii de masina, zi mersi ca ai scapat cu viata!

Bula
| Bula a răspuns:

Du-l la un service, oricum ei vor trebui s-o repare.

Pentru viitor iti recomand sa inveti conducerea in panta pe teren dificil.
Ceea mai buna lectie se poate lua pe un deal lutos, cu pasune, pe timp de ploaie.
Infigi in pamant crengi la diferite distante si faci "poligon" intre ele. Incepi intai in panta mai mica si viteza redusa, dupa care le tot maresti. Mai poti repeta exercitiile si pe zapada de pana la 5-10cm.
Dupa 50 ore de asemenea lectii luate CORECT vei invata pe viata cum sa-ti stapanesti masina chiar si in conditii dificile!
Daca-ti vei folosi alta masina, este bine sa faci asemenea exercitii pana ce te obisnuiesti bine cu comportamentul ei!

regis
| regis a răspuns:

Nu are cum sa iti raspunda cineva de pe site, fara a vedea exact de unde curge.
Poate fi si combustibil sau lichid de frana, nu este recomandat sa circuli asa.