| ClaudiuM1997 a întrebat:

Am cam 7000 euro pentru o masina si optiunile mele sunt seat exeo 2009-2010 1.8T 150cp(vechiul 1.8T ) sau renault megane 2012-2013 1.2Tce.Voi ce imi recomandati? Pentru mine fiabilitatea conteaza cam cel mai mult dar sunt totusi 3 ani intre ele la acelasi pret.

Răspuns Câştigător
| Arseia a răspuns:

Eu iti recomand renault 1.2 tce pentru ca
1 piesele sunt mult mai ieftine
2 mecanici au preturi bune
3 e mai noua
4 poti sa ii pui gaz fara prea multe probleme, adica dacia si renault au optional sa iti puna din fabrica gaz
bun acum eu iti sugerez sa cumperi una cu un propietar si sa nu aiba mai mult de 100 000 km
Masina pe motorina... discutabila chestia eu am omorat in 2 ani doua turbine noi, atentie noi toate mi-au picat in depasiri pe la 3000 ture infine
diesel merita doar daca mergi mult, mult 30000km pe an
in renault s-ar putea sa mai auzi scartit de plastic vibratii ale usilor pe cand in exeo nu cred sau mai putin
oricum nu te lua dupa mecanici ca ii mai fiabil ala sau celalat cea mai fiabila masina, e cea ieftina de intretinut cu putina electronica dar nu mai putem vorbi de electronica dupa 2010

2 răspunsuri:
| Cleo96 a răspuns:

Ia-ti o masina care sa fie pe motorina, consuma mai putin si faci mai multi km; strange bani si distrează-te ca vad ca esti tanar? si ai grija de viitoarea mașinuța

| adsadav2 a răspuns:

Daca vrei fiabilitate nu iti lua motorina